Budgetcam Update: Covid-19, Kamera-Express, Bezorgservice

14-04-2020 Door Baltasar Thomas Overig

Beste Budgetcam klant, 

De COVID-19 maatregelen hebben effect op alle makers en ook op Budgetcam. Het zijn uitdagende tijden voor ons allemaal. 

Budgetcam zoekt in deze periode synergie met Kamera Express. We hebben het geplande traject om sommige van onze vestigingen te verhuizen naar shop-in-shops in Kamera Express Superstores, versneld in gang gezet.  In Arnhem en Utrecht zijn deze verhuizingen inmiddels met succes voltooid. Voor een aantal andere vestigingen staat dit nog op de planning. Op deze manier creëren we een efficiënte rental en retail omgeving waar je voor alles wat je als maker maar nodig hebt terecht kan. 

De verhuizingen zijn als volgt:

  • Budgetcam Arnhem is 25 maart verhuisd van de Oude Kraan 20  naar de Kronenburgsingel 20.
  • Budgetcam Utrecht is 1 april verhuisd van de Koningin Wilhelminalaan 3 naar de Kroonstraat 9.
  • Budgetcam Eindhoven verhuist 16 april naar de Stratumsedijk 32.
  • Budgetcam Hilversum en Den Haag zullen de deuren sluiten. 
  • In Almelo opent 15 april een shop-in-shop en in Breda opent 4 mei een shop-in-shop.


De openingstijden van de shop-in-shops zullen gelijk zijn aan de openingstijden van de Kamera Express winkels waar ze in gevestigd zijn. Maandag t/m vrijdag is dat van 09.30u tot 18.00u. Zaterdag van 09.00u tot 17.00u.  

Naast shop-in-shops gaan we in Zwolle, Maastricht en Groningen in Kamera Express stores onze weekend deal aanbieden. Deze service zijn we momenteel aan het finaliseren, de details zullen we spoedig met jullie delen. 

Een andere verandering in onze bedrijfsvoering die we hebben geïntroduceerd om jullie in deze tijden zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven, is de Budgetcam Bezorgservice. Met deze service hopen we nog toegankelijker te zijn voor alle makers in Nederland en hopen we bij te dragen aan de veiligheid en efficiëntie van onze klanten. 

Tot slot willen we meegeven dat we in deze tijd blijven luisteren naar onze klanten en dat we er open voor staan om scherpe offertes neer te leggen voor lange huurperiodes of grote reserveringen. Aarzel dus niet om met ons te overleggen!

Heb je vragen over deze veranderingen en nieuwe diensten? 

We informeren je graag. Bel ons op 020-6368868 of stuur ons een mailtje op info@budgetcam.nl


Team Budgetcam


Verhalen zoals deze:

Overig
Mirrorless vs Spiegelreflex
Lees meer
Overig
Mirrorless camera’s: de toekomst van fotografie en video?Mirrorless camera's (ook wel systeemcamera’s genoemd) en spiegelreflexcamera's (ook wel DSLR’s genoemd) zijn twee populaire soorten camera's voor fotografie en video. Maar wat zijn...
Recap | MPN Fotovakbeurs
Lees meer
Overig
Afgelopen week waren wij, voor de eerste keer, te vinden op de MPN Fotovakbeurs in de Brabanthallen. Dé vakbeurs voor professionele fotografen. Een plek waar Budgetcam natuurlijk niet mag ontbreken. Hier stonden wij samen met Kamera...
05-04-2023
Door Budgetcam

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!