Uitgelicht: Gunhand

31-05-2017 Door Budgetcam Overig

Met Gunhand hopen regisseur Rey Agaoglu, D.O.P.  David van der Meijde een echte “stamppot western” te gaan realiseren. Een Amerikaanse western van Nederlandse bodem dus. Het productieteam hoopt via Indiegogo voldoende geld binnen te halen om deze speelfilm te kunnen maken, speciaal hiervoor zijn al een aantal high-end trailer geschoten:

Het verhaal speelt zich af in Amerika, 1871. Hij was ooit een beruchte huurling, bekend onder de bijnaam “Lightning”. Joe Ledbetter zwoor zijn gewelddadig verleden achter zich te laten toen hij met Kate trouwde. Hun rustig leventje wordt helaas verstoord wanneer “The Savage Mining Company”, onder leiding van de bandiet Frank Vermillion, het echtpaar van zijn land wil verjagen. Hun situatie wordt nog gecompliceerder als er plotseling een zwaargewonde vreemdeling aan komt waaien. Het gaat om de Federale Marshal Heflin, die erop uit is om Vermillion achter de tralies te krijgen. Hij moedigt Joe aan om zich tegen Vermillion en zijn bende te verzetten. Zal Joe zijn oude belofte richting zijn vrouw hiervoor moeten breken? En hoe lang duurt het voordat Heflin achter zijn ware identiteit komt?

Benieuwd naar de voortgang van de film? Kijk dan op gunhandthemovie.com of bekijk hun Instagram en Facebook pagina.


Verhalen zoals deze:

Overig
Mirrorless vs Spiegelreflex
Lees meer
Overig
Mirrorless camera’s: de toekomst van fotografie en video?Mirrorless camera's (ook wel systeemcamera’s genoemd) en spiegelreflexcamera's (ook wel DSLR’s genoemd) zijn twee populaire soorten camera's voor fotografie en video. Maar wat zijn...
Recap | MPN Fotovakbeurs
Lees meer
Overig
Afgelopen week waren wij, voor de eerste keer, te vinden op de MPN Fotovakbeurs in de Brabanthallen. Dé vakbeurs voor professionele fotografen. Een plek waar Budgetcam natuurlijk niet mag ontbreken. Hier stonden wij samen met Kamera...
05-04-2023
Door Budgetcam

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!