Klantenservice medewerker

27 tot 36 uur
Amsterdam-North

Klantenservice medewerker 

Vind jij het leuk om collega fotografen en videomakers te adviseren en te helpen bij het voorbereiden van hun shoot? Vind jij het leuk om de nieuwste gear te testen en te netwerken met je Budgetcam collega’s uit hetzelfde vakgebied? Lees dan gauw verder:

Zo ziet een uitdagende dag eruit bij Budgetcam: 

Je bent voor 8:30 uur aanwezig op de werkvloer om alvast inzicht te krijgen in alle orders die de afgelopen avond/nacht door klanten zijn aangevraagd. Samen met je collega’s start je de dag bij de daily stand up en bespreek je belangrijke punten om rekening mee te houden zoals ingewikkelde klant vragen en lopende kortingen. Daarna verwerk je alle binnengekomen orders en beantwoord je de chat en de e-mail. 

De rest van de ochtend houd jij je bezig met het verwerken van alle aangevraagde orders en neem jij telefoontjes aan van klanten. Je hebt een van de tofste productiebedrijven aan de telefoon en die vraagt een grote offerte bij jou aan. Jij vraagt door om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven voor hun draaidagen en biedt een scherpe prijs aan. De klant wordt enthousiast, voelt zich goed begrepen en accepteert de offerte. YES, die is binnen! 

Het is alweer tijd voor je pauze. Tijdens de pauze heb je een interessant gesprek over een nieuwe klus, die jullie eventueel samen gaan doen. 

In de middag word je gebeld door een pro videograaf die op dat moment in L.A zit en heeft een vraag over een instelling van een RED camera. Jij duikt hierin, om de klant een zo goed mogelijk antwoord te geven en je leert zelf ook meteen de technische kennis van de RED. Je wenst de klant een goede draaidag toe. Je kijkt op de klok en het is alweer 18:00 uur, tijd voor de afronding met je team. 

Wat zoeken wij in jou?

 1. Het geeft jou een kick om een draaidag soepel te laten verlopen voor de klanten van Budgetcam;
 2. Je beschikt over parate (technische) kennis over film/fotografie en apparatuur en breidt dit graag uit;
 3. Je krijgt veel voor elkaar aan de telefoon; 
 4. Je kan goed samenwerken, zodat je als team de klanten het beste kunt helpen;
 5. Je komt met verbetervoorstellen om de klanten beter en sneller van dienst te kunnen zijn; 
 6. Je bent 3 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

 1. Mooie leerplek met de nieuwste apparatuur;
 2. Goed te combineren met je eigen werkzaamheden als maker;
 3. Je krijgt 20% korting op het huren van apparatuur bij Budgetcam;
 4. Een gelegenheid om samen te werken met gezellige en enthousiaste collega’s uit het vakgebied;
 5. Een reiskostenvergoeding in de vorm van een OV-kaart;
 6. Volle koelkast met bier elke vrijdagmiddag;
 7. Teamuitjes en een weekend weg.

Sta je te trappelen?  

Klim in je pen of zet je camera aan en stuur je CV + motivatiebrief/vlog/filmpje naar sollicitaties@budgetcam.nl t.a.v. Marjoleine Niewenhuis. 

*Heb je een portfolio online staan? Stuur dan vooral een link mee in je mail.

Apply immediately


This might interest you

View all vacancies
Medewerker Gear & Quality
27 - 36 uur
Amsterdam-North
Wie ben jij?Houd jij alle gear blogs in de gaten, check je elke release note, is jouw camera altijd fully firmwared naar de nieuwe update….dan zoeken we jou! Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn... Read more
Lead Marketing & Digital
32 tot 40 uur
Amsterdam-North
Voor de rental website van Kamera Express, dé foto- en videospecialist, zoeken wij een Lead Marketing & Digital. Heb jij een ondernemend en zelfstandig karakter? En een duidelijke visie op het ... Read more

Stay informed of all discount promotions

Sign up for our newsletter and stay informed