John M. Keynesplein 12-46 (unit L.0.4) , 1066 EP Amsterdam Ma - Za 08:30 - 18:00

Informatie over Budgetcam Amsterdam-West

!Klanten van Amsterdam West opgelet! Van 3 t/m 5 augustus, kan er GEEN gebruik gemaakt worden van onze oprit wegens verbouwingen. Kijk bij de filiaalinformatie naar alternatieve parkeerplekken.

- Bij B.1 parkeren tot 14:00 uur gratis

- Tijdelijk voor de deur bij B.2 parkeren (op eigen risico)

- Parkeren bij het Artemis hotel

----

Voordelig een camera huren in Amsterdam? Of ben je op zoek naar lenzen, licht, grip of camera accessoires? Bij Budgetcam in Amsterdam West ben je aan het juiste adres!


Bij Budgetcam cameraverhuur vind je een groot assortiment van de beste apparatuur voor de scherpste prijs. Zo hebben we camera’s van Canon, Sony, Nikon, Panasonic, Blackmagic en GoPro. Door ons grote aanbod in foto en video apparatuur hebben we altijd een passend product op voorraad. Betrouwbaar, flexibel en met de kwaliteit van de grootste camera verhuurder van Nederland. Plaats een bestelling en kom langs in een van onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Hilversum.

Camera huren?

Wil je een camera bij ons huren? Plaats dan eerst online je bestelling en wacht even af tot je een definitieve bevestiging van ons hebt ontvangen. 

Heb je een bevestiging ontvangen en kom je je apparatuur ophalen? Super! Wij zorgen dat de apparatuur voor je klaarstaat. Op drukke momenten kan het zijn dat je even moet wachten, neem dan gerust even een bakje koffie of thee.

Betalen doe je online via iDeal, maar je kunt ook pinnen in de winkel. Contant betalen of afrekenen met een creditcard is helaas niet mogelijk.

Budgetcam Amsterdam West

Je vindt onze vestiging in Amsterdam West aan het John M Keynesplein 12-46 op de begane grond van B2 Amsterdam. Gemakkelijk te bereiken vanuit het centrum van Amsterdam, de A4 en de ring A10 west. 

Sla vanaf de S107 / Johan Huizingalaan af op de David Ricardostraat. Rijd rechtsom over het John M Keynesplein, bij de derde afslag aan de rechterkant vind je het gebouw van B2 Amsterdam. 

Parkeren

Je kunt hier gratis parkeren op de geel gekruiste parkeervakken, deze zijn speciaal gereserveerd voor Budgetcam klanten. Als deze plekken vol zijn kan je ook de parkeerplaatsen aan de rechterkant van het gebouw gebruiken. Let op: parkeer niet aan de straat, hier wordt actief gecontroleerd en bekeurd! Bij binnenkomst vind je ons aan de linkerzijde van het atrium.


Hulp nodig?

We helpen je graag! 020 - 636 88 68 info@budgetcam.nl

Wat onze klanten zeggen

Budgetcam scoort gemiddeld een 9,7 uit 5788 beoordelingen.