Budgetcam Utrecht verhuist naar de Kroonstraat 9. Om dit te realiseren zullen we dinsdag 31 maart gesloten zijn voor een verhuizing en vanaf woensdag 1 april gaan we open.

Hilversum

Johnny Kraaijkampplantsoen 1, 1217 WK Hilversum

8fdc0eff 4814 4e4a b129 91a70f34075c

Informatie over Budgetcam Hilversum

Voordelig een camera huren in Hilversum? Of ben je op zoek naar lenzen, licht, grip of camera accessoires? Bij Budgetcam in Hilversum ben je aan het juiste adres!

Bij Budgetcam cameraverhuur vind je een groot assortiment van de beste apparatuur voor de scherpste prijs. Zo hebben we camera’s van Canon, Sony, Nikon, Panasonic, Blackmagic en GoPro. Door ons grote aanbod in foto en video apparatuur hebben we altijd een passend product op voorraad. Betrouwbaar, flexibel en met de kwaliteit van de grootste camera verhuurder van Nederland. Plaats een bestelling en kom langs in een van onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Hilversum.

Camera huren?

Wil je een camera bij ons huren? Plaats dan eerst online je bestelling en wacht even af tot je een definitieve bevestiging van ons hebt ontvangen. 

Heb je een bevestiging ontvangen en kom je je apparatuur ophalen? Super! Wij zorgen dat de apparatuur voor je klaarstaat. Op drukke momenten kan het zijn dat je even moet wachten, neem dan gerust even een bakje koffie of thee.

Betalen doe je online via iDeal, maar je kunt ook pinnen in de winkel. Contant betalen of afrekenen met een creditcard is helaas niet mogelijk.

Budgetcam Hilversum

Je vindt onze vestiging in Hilversum in het mediacentrum op het Mediapark. Gemakkelijk te bereiken vanuit het centrum van Hilversum en diverse snelwegen. Bij het oprijden van het Mediapark volg je de weg en ga je met de bocht mee naar rechts. Vervolgens neem je twee keer de eerste rechts naar het Johnny Kraaijkampplantsoen. Hier kun je gratis parkeren.

Team Hilversum

Medium 4cc81ea6 8fbc 442c 8b19 15e1c0326284