Kies een land om de prijzen en vestigingen voor jouw locatie te zien.
Kies een land om de prijzen en vestigingen voor jouw locatie te zien.

Over Budgetcam

Budgetcam vestigingen blijven geopend tot 18:00 voor het ophalen en retourneren van orders.

Rotterdam

Maandag: 08:30 - 18:00

Dinsdag: 08:30 - 18:00

Woensdag: 08:30 - 18:00

Donderdag: 08:30 - 18:00

Vrijdag: 08:30 - 18:00

Zaterdag: 08:30 - 18:00

Zondag: 13:00 - 18:00

Lloydstraat 13H, 3024 EA Rotterdam

Informatie over Budgetcam Rotterdam

Voordelig een camera huren in Rotterdam? Of ben je op zoek naar lenzen, licht, grip of camera accessoires? Bij Budgetcam in Rotterdam ben je aan het juiste adres!

Bij Budgetcam cameraverhuur vind je een groot assortiment van de beste apparatuur voor de scherpste prijs. Zo hebben we camera’s van Canon, Sony, Nikon, Panasonic, Blackmagic en GoPro. Door ons grote aanbod in foto en video apparatuur hebben we altijd een passend product op voorraad. Betrouwbaar, flexibel en met de kwaliteit van de grootste camera verhuurder van Nederland. Plaats een bestelling en kom langs in een van onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, , Arnhem, Eindhoven, Breda en Almelo.

Camera huren?

Wil je een camera bij ons huren? Plaats dan eerst online je bestelling en wacht even af tot je een definitieve bevestiging van ons hebt ontvangen. 

Heb je een bevestiging ontvangen en kom je je apparatuur ophalen? Super! Wij zorgen dat de apparatuur voor je klaarstaat. Op drukke momenten kan het zijn dat je even moet wachten, neem dan gerust even een bakje koffie of thee.

Betalen doe je online via iDeal, maar je kunt ook pinnen in de winkel. Contant betalen of afrekenen met een creditcard is helaas niet mogelijk.

Budgetcam Rotterdam

Je vindt onze vestiging in Rotterdam aan de Lloydstraat. Gemakkelijk te bereiken vanuit het centrum van Rotterdam en de A20. Neem vanaf de S114 / Westzeedijk de afslag Lloydkwartier / Pieter de Hoochweg. Sla rechtsaf op de Sint Jacobsweg en ga links, de Lloydstraat in. Je vindt Budgetcam na ±100 meter aan de rechterkant in het glazen "25kV" gebouw. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur of iets verder op het parkeerterrein. Let op dat je voor het parkeren moet betalen!

Team Rotterdam