Welkom

Beoordelingen

YC
Yvonne Ceelie-Haagsma

Goede service en apparatuur

08 dec 21:21

LK
Luc Kerremans

Statief kop van de slider die ik heb geleend miste 1 schroefje waardoor op het statief plaatje teveel speling zat, bij de tango roller zat ook geen inbus om dit aan te draaien. toen ik hier wat van zei toen ik ze apparatuur terug bracht zeiden ze tegen me dat het mijn eigen probleem was en dat ik hier op voorbereid moet zijn. Ik had zelf een inbus set mee moeten nemen zeggen ze. Ik heb dit nog nooit mee gemaakt en ga er vanuit als ik een extreem dure slider huur dat hij ten eerste compleet en inorde is. Niet dat ik hem zelf eerst nog moet gaan repareren.

07 dec 09:12

SH
Loyals

Goede service. Altijd vriendelijk geholpen en leen hier graag apparatuur.

04 dec 13:47

MR
M Ridder

Prima service, ook “last minute”

04 dec 11:21

PR
Paul Roor

Gister last minute een bestelling geplaatst bij Budgetcam te Hilversum. Ik kon alles direct ophalen, was netjes ingepakt en alles werkte zoals het hoort :)

03 dec 15:16

KK
InSocial

Budgetcam is heel handig om te gebruiken wanneer je maar voor 1 of 2 dagen camerapparatuur nodig hebt. Dit scheelt een flinke investering. En de service is ook nog een top!

03 dec 12:45

LV
Luc Verkade

Ik wilde wat verschillende apparatuur testen en vond bij budgetcam precies wat ik nodig had. Communicatie is duidelijk en soepel. Ik zal hier in de toekomst zeker gebruik van blijven maken.

02 dec 14:42

MB
Marnick Bloem

Hele fijne eerste ervaring met budgetcam gehad. Alles werd duidelijk uitgelegd en de vragen die ik had werden snel beantwoord. Toen ik mijn reservering had geplaatst kreeg ik vrij snel een belletje of ik student was en een collegekaart had, wanneer ik die zou laten zien zou ik 20% korting krijgen. Wat een service! In de toekomst kom ik zeker terug.

01 dec 13:21

Small logo 72424b6d

Maurits Dekker

Budgetcam

Bedankt voor jouw review! Elke week verloten we onder alle reviews (van die week) 50,- euro. Deze week ben jij de winnaar! Veel plezier ermee!

02 dec 16:44

FH
Aluna

Geweldige service, buitengewoon vriendelijk en behulpzaam personeel. Kom zowieso terug

30 nov 20:46

JO
Jaap Oldenkap Vormgeving in Fotografie

erg tevreden over de service .

29 nov 14:33

LC
Bureau Abruzzo

Top service, professioneel, snel en eenvoudig.

28 nov 21:42

DT
Dazza Tjokrohamidjojo

27 nov 20:55

DT
Dazza Tjokrohamidjojo

27 nov 20:54

TW
Tom de Wijs

Super snel allemaal geregeld en hele fijne spullen. Alles wat ik had besteld werkte prima en ik kreeg zelfs nog korting omdat ik een student ben.

27 nov 13:38

JM
Jaron Meewis

Snelle service, groot aanbod, voldoende vestigingen. Goede ervaring gehad met Budgetcam

25 nov 18:43

KJ
Kees Jonker

Zeer nette en snelle service.

25 nov 16:49

AV
Touched Photography

Ik vond de service en ontvangt heel goed. Fijne mensen achter de balie. Over de body die ik gehuurd had kan ik weinig zeggen, omdat ik hem niet nodig bleek te hebben. Uiteraard heb ik ‘m wel getest en op het eerste blik functioneerde deze prima. Wat mij wel direct opviel waren een aantal lelijke beschadigingen. Dat gaf mij wel even een onheilspellend gevoel: werkt het allemaal wel naar behoren? Maar daar leek het in ieder geval wel op. Er is altijd ruimte voor verbetering ;) Een aandachtspunt is wellicht jullie zichtbaarheid aan de buitenzijde in Rotterdam.

24 nov 11:18

Small logo 72424b6d

Maurits Dekker

Budgetcam

Bedankt voor jouw review! Elke week verloten we onder alle reviews (van die week) 50,- euro. Deze week ben jij de winnaar! Veel plezier ermee!

25 nov 15:13

PM
Priscilla Martes

Some friends and colleagues suggested Budgetcam to me, so I decided to give it a try. I couldn't be happier with Budgetcam. The staff are friendly, the gears are wel taken cared of and the prices are fair. Amsterdam- West team: Thanks for always being so nice.

23 nov 15:05

SH
Saga

Snelle en goede service! Een ruim aanbod van apparatuur en behulpzaam personeel. Tot de volgende keer!

21 nov 14:26

DM
Master MaGNuM

super service! Beter kon ik het niet wensen. Ik heb uitgebreide tips en hulp gekregen.

20 nov 19:41

FU
Fatih Ural

Een super bedrijf met een top service en medewerkers!! Ze doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen en denken vooral mee aan een oplossing. De medewerkers hebben goede kennis over de producten en het gebruik ervan. Erg vriendelijk en warm personeel!!! Een hele positieve indruk en voor herhaling vatbaar.

18 nov 18:51

Small logo 72424b6d

Maurits Dekker

Budgetcam

Bedankt voor jouw review! Elke week verloten we onder alle reviews (van die week) 50,- euro. Deze week ben jij de winnaar! Veel plezier ermee!

21 nov 09:00

DZ
nldazuu fotografeert

De aanmelding verliep soepeltjes en het reserveren en bestellen ook. Afhalen evenmin een probleem, zelfs eerder dan ik gepland had was ik welkom. De kwaliteit van de spullen was top. Maar er is 1 ding wat me ervan weerhoudt om 5 sterren te geven. Je levert de spullen in, maar niemand kijkt het na. Waar ik me nu zorgen over maak is; 'Stel de medewerker laat de lens vallen en ik heb alles in goede staat afgeleverd' hoe gaan we dat dan aantonen, immers ik laat het nu in goed vertrouwen achter.' Mijn conclusie; 'bij inname altijd kijken'. Ben benieuwd naar jullie reactie. //Dave

18 nov 18:50

Small logo 72424b6d

Maurits Dekker

Budgetcam

Hoi Dave, we gaan natuurlijk met zorg om met onze spullen en als een medewerker van Budgetcam een lens laat vallen zijn we daar voor verzekerd. Ik begrijp wel je bezorgdheid en je kan altijd even wachten totdat de apparatuur is gecontroleerd. Groeten, Maurits

25 nov 15:11

EV
Edwin Vlems B2B Marketing

Altijd goed geholpen!

18 nov 17:31

NG
Studievereniging GEWIS, TU Eindhoven

Supersnelle reactie, denken goed mee. We waren redelijk last-minute en ze hebben goed met ons overlegd over opties en alternatieven.

18 nov 14:11

YB
BRWNY media

18 nov 12:00

Gemiddeld cijfer

9,7

Beoordelingen zijn door klanten geschreven na het afhandelen van een reservering. We tonen altijd alle beoordelingen.

Budgetcam scoort gemiddeld een 9,7 uit 5989 beoordelingen.