Welkom

Beoordelingen

MM
Maaike Marijne

13 nov 13:51

LE
Cloud Cinema

Een super plek om je apparatuur te huren. Voor vragen kun je gemakkelijk bellen en je word snel, goed en vriendelijk geholpen. Apparatuur is van goede kwaliteit en werkt zoals het hoort. zekers aan te raden

12 nov 21:53

AL
Alfred Lor Photography

Great service and people. Gear was neatly packed and in perfect working order. Excellent!

12 nov 16:07

SM
Flameway

Vriendelijk geholpen in Rotterdam. Snel online besteld en ophalen was ook zo gedaan. Zou het snel weer doen

11 nov 12:15

KW
Kees van Wensen

Wat een prettig bedrijf: ruim assortiment, eenvoudig materiaal bestellen, het staat klaar als je het komt halen, personeel is vriendelijk. Redelijke prijzen. Een aanrader!

10 nov 21:25

FB
Greenpowders

Prima service en fijne apparatuur!

10 nov 16:48

TR
Grolsch

Hi, Ik had laatst de Commlite EF - E-mount adapter geleend om te gebruiken op een sony a7s ii. Helaas was de aansluiting op de body heel erg los en niet veilig te gebruiken in combinatie met een lens. We hebben uiteindelijk de adapter vast moeten tapen aan de body wat niet ideaal was. Ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen. Timothy Rijsdijk

06 nov 12:21

JM
Jessica van der Mast

Via via bij jullie een lens gehuurd voor 1 dag om eens uit te proberen. Super dat dit zo kan. Ik had er nog niet eerder van gehoord. Ik ga beslist nog eens wat huren om zo eerst de apparatuur uit te proberen.

06 nov 11:27

RK
Koningskamer

Sony nx100 is een prima camera We hebben m slechts gebruikt voor een realtime statische videoregistratie in een zaal voor een andere zaal via een HDMI kapbel. Het was lastig dat er geen gebruikshandleiding in de tas zat. Opgelost door handleiding te downloaden op mijn telefoon van het internet. Apparaat functioneerde goed Vr groet R. Koning

05 nov 18:57

JH
JoëlleCreative

Hele fijne en snelle service! Apparatuur was top!

04 nov 15:46

YA
pictake

Top service dank u

01 nov 13:09

Mc
Mipham chhowing

Ik was bezig met het regiseren en het produceren van mijn eerste eigen film als 18 jarige en heb fantastische hulp gekregen van Roberto en Dimitri bij budgetcam in Amsterdam West, met hun instructies en hulp bij de apparatuur heeft het mij ongelofelijk veel tijd bespaart op de set en zorgde voor een hele goede ervaring voor iemand die voor de eerste keer bij budgetcam iets ging huren.

30 okt 21:54

Small logo 72424b6d

Maurits Dekker

Budgetcam

Bedankt voor jouw review! Elke week verloten we onder alle reviews (van die week) 50,- euro. Deze week ben jij de winnaar! Veel plezier ermee!

04 nov 11:29

RR
Creave

29 okt 11:14

MB
Plaatsmaken

28 okt 16:35

LJ
Isaac

Ik heb nou voor de derde keer hier gehuurd en nog nooit problemen gehad. Één keer waren een paar onderdelen niet beschikbaar voor de dag die ik wilde huren, maar dat kwam omdat ik vrij kort van tevoren de aanvraag deed. Zeker nu je op de website kunt aangeven voor welke dagen je wilt huren verwacht ik dat dit geen probleem meer gaat zijn. Verder is de service altijd goed en de prijs een van de laagste. Ik zou Budgetcam zeker aanraden!

28 okt 13:37

MH
Maaike Heuver

28 okt 13:36

NH
Nick van der Hidde

27 okt 08:15

MD
DOK040

Top service. Snel en betrouwbaar

25 okt 19:45

Small logo 72424b6d

Maurits Dekker

Budgetcam

Bedankt voor jouw review! Elke week verloten we onder alle reviews (van die week) 50,- euro. Deze week ben jij de winnaar! Veel plezier ermee!

04 nov 11:48

HL
Hilde Lenaerts

Super vlot, erg fijne mensen met kennis van zaken en een ongelofelijk uitgebreid assortiment. Geniaal dit!

23 okt 14:28

NB
Nicolay Bökkerink

Eerste en zeker niet de laatste keer! Top concept en chille werknemers. Veel keus en goeie acties, ik zeg doen.

21 okt 22:29

RC
Robert Copier

21 okt 14:14

SS
Sean Brian

Heel handig. Snelle service, zelfs last minute aanvragen worden nog behandeld.

21 okt 14:11

jn
joshua nwaehie

Budgetcam is a very great company and I have had very nice experinces using their products Budgetcam also has passoinate staff that are willing to listen to your needs. I always but the message out there about how good their services are.

21 okt 13:19

CG
Quion

Niet erg klantvriendelijk. Ik bel van te voren of ik op factuur kan betalen. Ik krijg te horen dat ik dan een vinkje aan moet klikken en dat het dan mogelijk is. Vervolgens kom ik de spullen ophalen en blijkt dat het niet mogelijk is op factuur te betalen bij de eerste bestelling. Tenzij ik het formulier dat naar mijn werkmail is gestuurd invul en dan kon ik na goedkeuring alsnog op factuur betalen. Echter had ik geen werkmail bij de hand, aangezien ik al in de winkel stond. Nadat ik zelf het bedrag heb betaald en de dame vroeg of ze nog iets voor me kon doen. Gaf ik aan dat het met zes van die zware tassen wel prettig zou zijn als er iemand mee zou lopen naar de auto. Hoewel ze daar met zijn drieen stonden was dat niet mogelijk. Wel kon ik een karretje meekrijgen, maar dan kon ik weer terug lopen, aangezien parkeren voor de deur ook al niet mogelijk was. Gelukkig liep er buiten wel een jongeman die zo vriendelijk was een deel van de tassen te dragen.

21 okt 07:47

Small logo 72424b6d

Maurits Dekker

Budgetcam

We bellen je even om dit op te lossen!

25 okt 09:47

NL
Nora Ledrhem

Goed bereikbaar en goed geholpen

20 okt 18:55

Gemiddeld cijfer

9,7

Beoordelingen zijn door klanten geschreven na het afhandelen van een reservering. We tonen altijd alle beoordelingen.

Budgetcam scoort gemiddeld een 9,7 uit 5963 beoordelingen.