Beoordelingen

Gemiddeld cijfer
9,7
Beoordelingen zijn door klanten geschreven na het afhandelen van een reservering. We tonen altijd alle beoordelingen.

Budgetcam scoort gemiddeld een 9,7 uit 5100 beoordelingen.
YA

Yvonne Apeldoorn

Hele fijne lens en ontzettend gebruiksvriendelijke website

19 nov 19:49

PG

Pjotr Music

Jullie zijn toppers! Efficiënte, prettige en doelgerichte communicatie! Fijn dat er wordt meegedacht en dat jullie zo flexibel zijn! Apperatuur was perfect, we hebben er heerlijk mee gewerkt!

19 nov 18:37

CR

Campara Rozina

Lens werkte erg fijn en vooral de service van te voren in de winkel was erg goed.

19 nov 18:00

RL

Ronald Leenstra

Afgelopen weekend een hele goede eerste kennismaking gehad met Budgetcam. Ik had een telezoom objectief nodig voor een wildlife fotoworkshop en heb voor een weekend een Nikon 80-400 gehuurd. Deze kon ik vrijdagmiddag al ophalen en kon op maandagochtend terug gebracht worden. Heel fijn! De afhandeling (zowel het product als de financien) ging erg snel en professioneel. Ga zeker nog een keer bij ze huren.

19 nov 17:46

JO

Blink productions

Zeer behulpzame medewerkers, de spullen die we huurden waren top. We kregen lekker veel batterijen mee zodat we daar niet meer aan hoefden te denken. 10/10 would use again!

19 nov 17:08

JV

Jepke Versnel

Altijd blij met de service van budgetcam! Nadat een draaidag niet door kon gaan mocht ik de camera nog een extra dag lenen toen ik uitlegde waarom het was afgezegd. Erg fijn!

19 nov 16:39

GP

Gloria Monteiro Pires

19 nov 16:10

MO

Marielle Groot Obbink

Service is altijd goed. De D750 die ik gehuurd heb was ook super. De Tamron lens ben ik minder enthousiast over maar dat ligt aan de wensen die ik heb voor een lens en niet aan Budgetcam

19 nov 15:44

MK

Merijn van de Kolk

Erg fijne ervaring! Dit is de tweede keer dat ik hier iets huur. Echt en aanrader. Goede prijs en goede service:)

19 nov 15:09

MS

Brendon Heinst

Wij hebben een fantastische opname kunnen maken met 3 Black Magics 4.6. Niet goedkoop, maar wel goed!

19 nov 13:19

AM

Aleksandar Markovic

Great service. I signed up for the first time and got a lens in a day.

19 nov 10:51

FM

Felissa Marlisa

Mijn ervaring was helemaal goed gegaan. Eerst gebeld om advies welke lens en camera het beste zou zijn voor Glow en portretten. Ik kreeg een advies voor een Canon eos 5D mark 3, en een lens van Sigma f1.8 50-100 mm. En ik was erg blij met de resultaten, heb veel mooie foto's kunnen maken. Service was vriendelijk, ik kom zeker nog een keer terug. Bedankt!

18 nov 12:49

Reactie

Maurits Dekker

Budgetcam

Bedankt voor jouw review! Elke week verloten we onder alle reviews (van die week) 50,- euro. Deze week ben jij de winnaar! Veel plezier ermee!

19 nov 10:50

JB

Joy van den Berg

Ik had niet verwacht dat het huren zo soepel zou verlopen! Dezelfde dag nog de cameralens op kunnen halen en anderhalve dag later terug kunnen brengen wanneer het mij uit kwam

17 nov 20:52

MZ

Minqian ZHANG

Fantastic experience. Definitely recommended

17 nov 13:14

JM

jordan mckean photography

16 nov 15:59

RS

The Wild Babes

Vanwege een fotoshoop in een foto studio was ik op het laatste moment op zoek naar een geschikte lens om te huren. Ik kwam al snel op de sure van Budgetcam terecht. Na de vondst van de geschikte lens deze gelijk gererveerd op de site. Na wat aanvullende persoonsgegevens en achergrond informatie op te geven. Werd ik gelijk gemaild dat de lens de volgende dag klaar zou liggen. Zonder borgkosten. Juist de hoge borgkosten schrikken bij de concurrentie af! De volgende ochtend lag de lens netjes klaar en stond ik na 5 min. weer buiten. Ik kan Budgetcam aan elke fotograaf aanraden wie apparatuur zou willen huren!

15 nov 19:51

DV

Transformation & Ko B.V.

Snelle services, goed apparatuur en betaalbaar. Volgende keer huur ik weer bij jullie.

15 nov 14:33

GV

Gerard Vos

Ik overweeg over te stappen van een Canon spiegelreflex camera naar een Sony spiegelloze camera, de A7RIII. Daarbij kan ik in principe mijn Canon lenzen blijven gebruiken, door gebruik van adapters (Metabones, of Sigma MC-11). Maar het was de vraag of dit in de praktijk goed genoeg gaat. Door deze spullen voor 2 dagen te huren bij Budgetcam kon ik dit onderzoeken, en met de meeste lenzen ging het prima. Zo werden mijn vragen beantwoord zonder dat ik een grote investering moest doen. Fijn dat ik kon huren bij Budgetcam!

15 nov 13:12

PH

RTL Nederland productions B.V.

Het materiaal is zeer professioneel en goed bruikbaar. Alleen bleek het zo te zijn dat de input voor de microfoon in de camera op de eerste dag kapot was. Om die reden konden we één microfoon niet gebruiken en was het behelpen op de dag zelf. Dit was zeer jammer voor de resultaten.

15 nov 13:02

AK

Andres Khoshaba

Voor het eerst een camera gehuurd. Nooit verwacht dat het van begin tot eind zo soepel en snel geregeld zou zijn. Budgetcam heeft mijn verwachtingen overtroffen. Echt een top service en erg vriendelijk personeel. Fijn dat je als klant ook zo snel en goed op de hoogte wordt gehouden. Oogt verder allemaal als een hele moderne (zelfs futuristische) workflow. Als vervroegd verjaardagscadeau een hele mooie shoot kunnen maken. Met de Canon EOS 6D II, prachtige beelden kunnen schieten. Ook erg blij met de weekenddeal.

12 nov 20:49

JC

Nacho Calonge

This is the first time I've rented photographic equipment from Budgetcam. While in other photography shops everything is a problem and bureaucracy, in Budgetcam everything was easy, when I asked them for information to rent or they accepted my request and rented me the equipment. Super easy! The equipment was in very good condition. The rental included a couple of batteries, cards and even a card reader. Everything you need to use the camera. I will certainly rent equipment here again.

12 nov 18:27

SR

Cohda

Heel fijn gewerkt. Konden zonder problemen alles op pikken, volle accu's mee. Alles perfect. Beelden worden zelfs bij DTV gebruikt vanavond (12-11-2018) https://youtu.be/fw_5qN-lMDI

12 nov 16:13

DD

David van Dartel

Door vertraging te laat om het op tijd in te leveren, maar dit was geen probleem en kon het de volgende dag inleveren. Fijne service en snel te bereiken!

12 nov 15:08

SH

Kraket

We hadden portofoons gehuurd, waar wij veel plezier van hebben gehad. Helaas was er 1 van de 4 portofoons die niet werkte, anders waren het zeker 5 sterren geweest! :)

12 nov 14:16

ES

Eline Schuurmans

Super snelle service, apparatuur is in goede conditie en personeel is vriendelijk.

12 nov 13:15