Beoordelingen

Gemiddeld cijfer
9,7
Beoordelingen zijn door klanten geschreven na het afhandelen van een reservering. We tonen altijd alle beoordelingen.

Budgetcam scoort gemiddeld een 9,7 uit 5202 beoordelingen.
RS

Richard Smeele

15 jan 19:29

JR

Via Media v.o.f.

Snel afgehandeld voor een spoedje van onze kant. Erg tevreden weer.

15 jan 15:27

كن

marangoz

Al meerdere malen apparatuur gehuurd en altijd ontzettend mooi resultaat mee behaald, ben blij dat ik ooit van budgetcam gehoord heb!

14 jan 15:48

MM

Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging

Perfecte afhandeling en apparatuur werkte meer dan prima. Ophalen en wegbrengen ging erg relaxed, fijn ook dat jullie nu ook in Arnhem zitten! Enige verbeterpuntje zou zijn dat er meer quick-guides bij apparatuur geplaatst worden. Dit is bij de 5d MK3 wel het geval, maar niet bij de Profoto D1 set en Air-trigger. Hiervoor moest ik voor het inzien van het switchen van kanaal even de papieren inzien. Maar dit mocht de pret niet drukken, de shoot verliep geheel vlekkeloos.

14 jan 13:40

KH

Clanstate Pictures

Ging prima!

14 jan 13:18

TK

Timo de Kruijf

Ik heb de spullen gehuurd en moest eerst nog even wat gegevens versturen per mail. Hiervan werd ik super duidelijk op de hoogte gebracht per telefoon. Ik heb het product opgehaald en ben dik tevreden met de kwaliteit van het product. Ook was het personeel zeer vriendelijk. Budgetcam is een bedrijf waar je lekker snel even iets kunt huren zonder problemen. Top service!

14 jan 12:08

EB

Erwin van den Bulk

Goede service, zoals verwacht. Apparatuur stond klaar en werd bij het ophalen nog netjes even door gelopen. Apparatuur was allemaal netjes, zonder schade etc.

14 jan 10:30

IW

Imtiaz Willems

Het is heel storend dat er voor een productie een Profoto D1 set wordt gehuurd, dat er aan de telefoon door iemand van de productie gevraagd wordt of dit het enige is wat ze nodig hebben en dat ik bij een shoot aan kom en dat ik op zondag moet wachten tot 1 uur voordat ik een air remote kan ophalen. Waarom zit dit er niet standaard bij? een standaard trigger of de air remote. ook geen flitskabel of dergelijke. Uiteindelijk mijn shoot moeten haasten omdat het blijkbaar te lastig is om een trigger te leveren. Om vervolgens 20 minuten aan de balie te staan omdat iemand die de telefoon opneemt het verschil niet snapt tussen een reportageflitser (A1) en een Air Remote.

14 jan 02:41

RS

Rani Schilperoordt

Apparatuur was in orde, personeel dacht mee. Erg tevreden

11 jan 14:29

NB

Noortje Bierhaus

Reserveren ging heel soepel! Zelfs op korte termijn stond de apparatuur klaar. Verder was de apparatuur was allemaal in orde.

08 jan 18:53

AI

Utcasher

Ging super gemakkelijk met halen en terugbrengen. Ophalen op zaterdag en terugbrengen op dinsdag geld als 1 dag. Helemaal top.

08 jan 17:11

GA

Gino Aikman

Ik had de Tokina 11-16mm besteld alleen was deze niet meer beschikbaar. Dus heb ik de panasonic 7-14 meegekregen. Top lensje en Bedankt voor de snelle service

08 jan 14:59

je

joost essenstam

SUPERGOEDE verhuur service! nu twee keer een lens gehuurd en nooit gedoe! geweldige goede klantenservice en mega Flexibel. kwaliteit van de producten is zoals het hoort gewoon goed. Ronduit Ideaal en heb Budgetcam al meermaals aanbevolen en als u dit leest kan ik het u ook zeker aanbevelen! :).

07 jan 16:47

HG

Instant Fix

Last moment een cam nodig om een videoshoot te doen. Werd perfect geholpen ook toen de cam niet beschikbaar was toch nog een goede vervanging kunnen aanbieden! Fantastisch. Hele goede en snelle service van Budgetcam! Zeker voor herhaling vatbaar en vriendelijk personeel. Top!

07 jan 14:56

RB

Experience Concepts

Het vinden was de grootste opgave. De BudgetCam zit in Den Haag een beetje verstopt en als je ze belt voor richtingaanwijzingen, krijg je iemand in Amsterdam aan de lijn die de locatie ook niet kent. Maar los van die logistieke obstakel: goed materiaal en vlotte afhandeling. De microfoon paste niet in de houder van de camera- een schaar en een keukensponsje McGyver’de dat probleem ook weer weg.

07 jan 13:17

FF

Frank de Feij

Voor een trip in IJsland had ik een Tokina 11-16mm 2.8 ultra groothoek lens gehuurd. Hoewel dit mijn eerste keer was dat ik bij Budgetcam een product heb gehuurd, verliep het allemaal heel erg soepel. Tijdens het op en afhalen was het contact ook erg prettig, ik kan iedereen Budgetcam aanraden! Tot de volgende keer.

07 jan 13:16

KB

Kasper Berg

Gelukkig check ik altijd mijn spullen voordat ik de deur uit liep. want bij het testen van de zhiyun crane 2 bleek dat ik batterijen had die waren overleden (wel opgeladen maar niet bruikbaar) Dit werd goed opgelost door de medewerkers van de BC! toen ik thuis kwam en de gimbal ging opzetten voor de draaidag kwam ik er achter dat de gimbal raar deed, hij draaide snel om zijn as en bij het opstarten zat de horizon niet recht. (de camera was goed gebalanceerd.) gelukkig was dit met een calibratie verholpen. Ik geef 3 sterren omdat ik altijd blij ben met de service van de BC. Wat ik echter wel jammer vind is dat de spullen vaak mankementen heeft of niet compleet is.

06 jan 17:15

Reactie

Maurits Dekker

Budgetcam

Bedankt voor jouw review! We proberen dit soort fouten altijd te voorkomen en zijn ook altijd bezig om dit te verbeteren. Door ons nieuwe QR traject hebben we het afgelopen jaar een aanzienlijke fouten reductie gerealiseerd, echter blijft het mensen werk dus controleer ook altijd je eigen spullen. Elke week verloten we onder alle reviews (van die week) 50,- euro. Deze week ben jij de winnaar! Veel plezier ermee!

08 jan 10:45

TB

Thomas van den Berg

Top service en top product! Huur zeker nog een keer bij BudgetCam

06 jan 01:20

RK

Rianne Kuijkens

Apparatuur was fijn en werkte prima. Ophalen en terugbrengen ging super snel! Fijn dat het retourneren niet perse bij het zelfde filiaal hoeft als waar je het het opgehaald. Thanks!

05 jan 09:18

AP

Anniek Pos

Ik huurde voor het eerst iets bij Bugetcam en dat prima is bevallen! Alles wordt duidelijk in fases per email bevestigd en ook ophalen, terugbrengen en terugstorten van de borg verliep vlekkeloos. Ik huurde er een Sony RX100VI om te testen of ik over wil gaan tot de aanschaf.

04 jan 13:54

CJ

Cox Janssens

Prima hulp en uitleg, goede kwaliteit apparatuur, wel te weinig batterijen meegeleverd, tip voor de volgende keer om zelf extra mee te nemen.

04 jan 12:20

JD

Jiska Deelen

03 jan 13:27

bh

Greenberry

snel, efficiënt en uitstekende apparatuur..... voor ons voor herhaling vatbaar :)

03 jan 11:56

GW

ScherpSien

Vlotte en kundige service bij het huren, ook wanneer je nog helemaal zeker zou zijn bij het huren. Deskundigheid is aanwezig en wordt gedeeld. Ook de website werkt goed en ook informatie wat betreft handelen om gebruik te maken van de diensten is zeer helder.

02 jan 16:04

RS

Nike Europe Holding

Het gehuurde materiaal was piekfijn in orde. Prima service !

02 jan 14:48