Beoordelingen

Gemiddeld cijfer
9,7
Beoordelingen zijn door klanten geschreven na het afhandelen van een reservering. We tonen altijd alle beoordelingen.

Budgetcam scoort gemiddeld een 9,7 uit 4773 beoordelingen.
PB

Pascal Budel

Goede service en vriendelijk personeel! Heb weer heerlijk kunnen fotograferen met de Nikon D850!

16 jul 13:58

JA

VOF Appel&Honigmann

Erg prettige service en snelle afhandeling. Zeer tevreden over het persoonlijk contact.

16 jul 13:42

JG

JohnsPictures.nl

Afgelopen weekend (14-15 juli) heb ik een Sony A7iii en een Sony 70-200 F2.8 gehuurd bij Budgetcam plus bijbehorende attributen. Alles lag netjes klaar (inclusief tassen). Daar Sony geen onbekende was/is was eea vrij snel onder de knie. Het doel van deze huur was om te zien of een investering het geld waard zou zijn. Het gebruik was prima, snelheid ook maar het was nog niet direct overtuigd. Alternatief zou zijn om een A-mount 70-200 f2.8 aan te schaffen.

16 jul 13:29

HR

Henny Reumerman

Service en apparatuur waren uitstekend!! Voor herhaling zeker vatbaar

16 jul 12:53

RR

Ronald Rink

Dit was mijn eerste (particuliere) huur bij budgetcam. Een Canon EOS 5D iv, 2 dikke lenzen en een flitser. De borg was flink, maar dat is logisch gezien de waarde van de spullen. Ik zou de spullen donderdag aan het eind van de dag halen, maar kreeg al vroeg op de dag een mail dat alles klaar stond. (Is helaas niet gelukt). Daarnaast heb ik de spullen van donderdagavond tot maandagochtend in bezit gehad, waarbij slechts 2 huurdagen worden gerekend. Goede ervaring, en zeker niet de laatste keer!

16 jul 12:35

BN

Bjorn van der Neut

Super handig dat je op een locatie het kan ophalen en bij een andere kan terug brengen. Verder netjes opgeborgen de spullen en goed beschermd. Zeker een aanrader en ga ook zelf hier meer gebruik van maken!

16 jul 11:49

KA

Karel Aarts

Goede service, eerste keer dat ik hier iets huurde en werd meteen zowel via mail als telefonisch goed geholpen. Ga hier binnenkort zeker nog wat huren!

16 jul 11:35

RR

Booking.com

Great equipment and great service. The team at Budgetcam Noord are super helpful and will do what they can to make sure you have what you need!

16 jul 11:17

JS

Jilles van Schelt

Helemaal perfect! Zeer kort van tevoren gereserveerd en toch nog alles beschikbaar! Alles schoon en goed onderhouden geleverd in mooie tas. Alleen jammer dat niet alle accu's origineel zijn. Desalniettemin zeer tevreden!

15 jul 14:04

Reactie

Maurits Dekker

Budgetcam

Bedankt voor jouw review! Elke week verloten we onder alle reviews (van die week) 50,- euro. Deze week ben jij de winnaar! Veel plezier ermee!

16 jul 09:50

MR

Mike Rieken

14 jul 18:18

PH

Paul van der Hagen

Mooie camera geleend, compleet met toebehoren. Een minpuntje omdat de reservebatterij leeg was. Uitstekende communicatie per email, die je voortdurend op de hoogte houdt. En verder heel vriendelijke en behulpzame medewerkers.

13 jul 22:33

JL

Revolve Communications and Coaching

Alles ging heel makkelijk inclusief de contact die ik heb gehad met de klantenservice.

13 jul 21:50

JB

TSR Total Sound Reinforcement

Goede en snelle service! Heldere prijzen, goed en snel bereikbaar, efficiënt proces

13 jul 14:23

JI

Focus!

Fijne onderneming! Communiceren duidelijk via de e-mail, afspraken zijn helder. Borg werd dag van retourneren al weer teruggestort. De camera's die binnen ons geadviseerd werden voor onze toepassing en die binnen ons budget vielen presteerden uitstekend, met een uitstekend resultaat van ons project als gevolg. Wij zullen hier zeker nogmaals huren voor een volgend project!

13 jul 13:50

JD

Conspiracysinc

Goede kwaliteit camera en een leuke dag gehad met veel nieuwe content die we voor ons bedrijf kunnen gebruiken, top! Dankjewel Budgetcam

13 jul 11:09

KB

GivingBrandsEnergy

Het huren ging zoals altijd vlekkeloos! Het is fijn om ten allen tijden te kunnen bouwen op Budgetcam. Goede prijs, goede producten en geweldige service.

12 jul 12:56

JH

Jaimy Filmproducties

Super service, snel en soepel!

11 jul 20:59

WG

Wouter van de Geer

Top bedrijf, met top personeel en super apparatuur. Bedankt weer en tot de volgende keer!

11 jul 16:15

JB

HV Equestrian B.V.

Ik heb de DJI OSMO gehuurd bij BudgetCam voor het opnemen van een fotoshoot - behind the scenes. Dit is de eerste keer dat ik gebruik maakte van de DJI OSMO, echter was dit geen probeem en ging het allemaal heel gemakkelijk. Het is zeker een product die ik zal aanraden om te huren als je stabiele en mooie scenes wilt schieten. Het huur proces via BudgetCam ging snel en makkelijk. Via internet de bestelling geplaatst, binnen enkele minuten bevestiging gehad en de zelfde dag nog de betaling afgerond zodat ik deze aan het einde van de dag nog kon afhalen op de gekozen locatie. Service binnen het service center was zeer vriendelijk en open, ik had op het moment nog wat vragen en kreeg hier netjes antwoord op waardoor ik echt kon beginnen met het filmen. Ik zal BudgetCam zeker aanraden bij andere, met een groot selectie professionele producten is het zeker goedkoper dan alles zelf kopen.

11 jul 14:06

MS

Marco Schram

Ik kan Budgetcam zonder meer aanbevelen! Op korte termijn wat kunnen regelen qua verhuur en nadat bleek dat de vestiging eigenlijk dicht zou zijn op het moment dat ik de apparatuur moest brengen deed men heel netjes het aanbod om het later terug brengen. Het is gewoon erg fijn als mensen met je meedenken, ik kom snel weer terug!

11 jul 13:11

GG

Live-it

Service was top, we hebben prachtig beeld geschoten en nu post productie. We'll keep you posted

11 jul 00:21

LW

Effort Huisvesting

Fijne club, goed advies, meedenkers!

10 jul 22:15

JS

VIERLIEFD

Super snelle & fijne service (1 dag van te voren een flitser kunnen huren). Alles werkte fijn en was inbegrepen.

10 jul 20:18

PK

AkzoNobel SC

Bestelling, ophalen terugbrengen ging prima. Wat minder ging is de koppeling tussen de microfoon en de camera. Dan is het wel handig als er een link is naar een handleiding van het apparaat.

10 jul 20:00

LS

Lisette Swier

Lens was dik in orde. Verder snelle service en heldere afspraken. Voor alsnog mijn nummer 1 plek om camera apparatuur te huren.

10 jul 14:46