Uitgelicht: Velo Films

07-07-2016 Von Velo Films Andere

Een nieuw volkslied maken voor een stad, ga er maar aan staan. Guus Bok en Rico Hop zijn de uitdaging aangegaan met “Rotterdam Leeft In Mij”. Voor Velo Films een mooie kans om Rotterdam op haar allermooist in beeld te brengen voor de videoclip. 

Door het geluk dat wij met Velo Films Rotterdam als thuisbasis mogen beschouwen worden wij dagelijks geïnspireerd door de rauwe schoonheid van Rotterdam. Nadat Guus Bok en Rico Hop ons hadden benaderd voor een videoclip over deze stad stonden wij geen minuut stil en zijn we gelijk aan de slag gegaan. De mooiste plekjes van Rotterdam opzoeken was essentieel voor deze clip. 

Voor onze normale projecten werken we voornamelijk met de Sony FS7, maar voor Rotterdam Leeft In Mij hebben we gekozen voor de RED Dragon.

De mogelijkheid om de pracht van de stad vast te leggen met een RED was voor ons een mooie kans om te bewijzen wat we waard zijn. Door een combinatie tussen abstracte close-ups en dynamische wide-angle shots vanuit een rijdende auto of varende watertaxi willen wij Rotterdam op een vernieuwende manier in beeld brengen. De geweldige helikoptershots zijn gemaakt door Vorm Productions.

Bekijk de volledige clip hier:


Geschichten wie diese:

Andere
Wie man sich auf ein Shooting bei einem Indoor-Festival vorbereitet
Mehr lesen
Andere
Ein erfolgreicher Produktionstag beginnt mit einer guten Vorbereitung einen Monat im Voraus. Diese Vorbereitung umfasste umfangreiche Planungssitzungen, Ausrüstungskontrollen und die Koordination mit dem Team , um sicherzustellen, dass...
05-09-2024
Von Budgetcam
Sony FX3 en FX30: Try before you buy
Mehr lesen
Andere
Ben je klaar om de wereld van Sony in te duiken? In samenwerking met Kamera Express bieden wij een te gekke ‘try before you buy’-actie aan voor de Sony FX3 en FX30. Met de try before you buy actie heb jij de mogelijkheid om een...
08-07-2024
Von Budgetcam

Unser Newsletter

Bleib auf dem Laufenden über die neuesten Nachrichten