Uitgelicht: Velo Films

07-07-2016 By Velo Films Other

Een nieuw volkslied maken voor een stad, ga er maar aan staan. Guus Bok en Rico Hop zijn de uitdaging aangegaan met “Rotterdam Leeft In Mij”. Voor Velo Films een mooie kans om Rotterdam op haar allermooist in beeld te brengen voor de videoclip. 

Door het geluk dat wij met Velo Films Rotterdam als thuisbasis mogen beschouwen worden wij dagelijks geïnspireerd door de rauwe schoonheid van Rotterdam. Nadat Guus Bok en Rico Hop ons hadden benaderd voor een videoclip over deze stad stonden wij geen minuut stil en zijn we gelijk aan de slag gegaan. De mooiste plekjes van Rotterdam opzoeken was essentieel voor deze clip. 

Voor onze normale projecten werken we voornamelijk met de Sony FS7, maar voor Rotterdam Leeft In Mij hebben we gekozen voor de RED Dragon.

De mogelijkheid om de pracht van de stad vast te leggen met een RED was voor ons een mooie kans om te bewijzen wat we waard zijn. Door een combinatie tussen abstracte close-ups en dynamische wide-angle shots vanuit een rijdende auto of varende watertaxi willen wij Rotterdam op een vernieuwende manier in beeld brengen. De geweldige helikoptershots zijn gemaakt door Vorm Productions.

Bekijk de volledige clip hier:


Stories like this one:

Other
Mirrorless vs DSLR
Read more
Other
Mirrorless cameras: the future of photography and video?Mirrorless cameras (also called system cameras) and SLRs (also called DSLRs) are two popular types of cameras for photography and video. But what are the main differences and...
07-03-2024
By Budgetcam
Recap | MPN Fotovakbeurs
Read more
Other
Afgelopen week waren wij, voor de eerste keer, te vinden op de MPN Fotovakbeurs in de Brabanthallen. Dé vakbeurs voor professionele fotografen. Een plek waar Budgetcam natuurlijk niet mag ontbreken. Hier stonden wij samen met Kamera...
05-04-2023
By Budgetcam

Stay informed of all discount promotions

Sign up for our newsletter and stay informed