Select a country to see prices and establishments for your location.
Select a country to see prices and establishments for your location.

Over Budgetcam

Test the Canon C70 for free, when you buy it. Then lease the C70 for 0% interest.

’s-Hertogenbosch

Monday: 09:30 - 18:00

Tuesday: 09:30 - 18:00

Wednesday: 09:30 - 18:00

Thursday: 09:30 - 18:00

Friday: 09:30 - 18:00

Saturday: 09:00 - 17:00

Sweelinckplein 1, 5216 EG 's-Hertogenbosch

Information about Budgetcam ’s-Hertogenbosch

Bij Budgetcam cameraverhuur vind je een groot assortiment van de beste apparatuur voor de scherpste prijs. Zo hebben we camera’s van Canon, Sony, Nikon, Panasonic, Blackmagic en GoPro. Door ons grote aanbod in foto en video apparatuur hebben we altijd een passend product op voorraad. Betrouwbaar, flexibel en met de kwaliteit van de grootste camera verhuurder van Nederland. Plaats een bestelling en kom langs in een van onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, , Arnhem, Eindhoven, Breda en Almelo.

Camera huren?

Wil je een camera bij ons huren? Plaats dan eerst online je bestelling en wacht even af tot je een definitieve bevestiging van ons hebt ontvangen. 

Heb je een bevestiging ontvangen en kom je je apparatuur ophalen? Super! Wij zorgen dat de apparatuur voor je klaarstaat. Op drukke momenten kan het zijn dat je even moet wachten, neem dan gerust even een bakje koffie of thee.

Betalen doe je online via iDeal, maar je kunt ook pinnen in de winkel. Contant betalen of afrekenen met een creditcard is helaas niet mogelijk.

Budgetcam Den Bosch

Je vindt onze vestiging in Den Bosch in de Kamera Express Superstore aan het Sweelinckplein 1. Gemakkelijk te bereiken vanaf de ring A2. Er is ruim parkeergelegenheid op het plein. 

Budgetcam Den Bosch is een Pick Up Point. Een Pick Up Point is een pick up & return locatie in een Kamera Express winkel. In een Pick Up Point wordt de apparatuur uitgegeven door Kamera Express medewerkers. Er is geen eigen voorraad. Dat betekent dat je je reservering iets verder vooruit moet boeken. Ons boekingssysteem toont je de mogelijkheden wanneer je je reservering finaliseert op de website. In een Pick Up Point zijn last minute wijzigingen in je reservering niet mogelijk.

Team ’s-Hertogenbosch

9.7 - 6514 ratings