Koningin Wilhelminalaan 3 (Unit 5.17) , 3527LA Utrecht Ma - Za 08:30 tot 18:00

Informatie over Budgetcam Utrecht

Voordelig een camera huren in Utrecht? Of ben je op zoek naar lenzen, licht, grip of camera accessoires? Bij Budgetcam in Utrecht ben je aan het juiste adres!


Bij Budgetcam cameraverhuur vind je een groot assortiment van de beste apparatuur voor de scherpste prijs. Zo hebben we camera’s van Canon, Sony, Nikon, Panasonic, Blackmagic en GoPro. Door ons grote aanbod in foto en video apparatuur hebben we altijd een passend product op voorraad. Betrouwbaar, flexibel en met de kwaliteit van de grootste camera verhuurder van Nederland. Plaats een bestelling en kom langs in een van onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Hilversum.

Camera huren?

Wil je een camera bij ons huren? Plaats dan eerst online je bestelling en wacht even af tot je een definitieve bevestiging van ons hebt ontvangen. 

Heb je een bevestiging ontvangen en kom je je apparatuur ophalen? Super! Wij zorgen dat de apparatuur voor je klaarstaat. Op drukke momenten kan het zijn dat je even moet wachten, neem dan gerust even een bakje koffie of thee.

Betalen doe je online via iDeal, maar je kunt ook pinnen in de winkel. Contant betalen of afrekenen met een creditcard is helaas niet mogelijk.

Budgetcam Utrecht

Je vindt onze vestiging in Utrecht aan de Koningin Wilhelminalaan 3. Gemakkelijk te bereiken vanuit het centrum van Utrecht en de A2 of A12, neem vanaf de rotonde op de Koningin Wilhelminalaan / Europalaan de afslag Overste den Oudenlaan. Neem na ±50 meter de eerste afslag rechts. De parallelweg gaat over in de Koningin Wilhelminalaan, Budgetcam is te vinden in het witte gebouw aan je linkerhand. Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein aan de voor- en achterzijde. Druk op de bel bij de inrit, dan wordt de poort voor je geopend.

Omleiding t/m maart 2019

In verband met werkzaamheden is de Kanaalweg afgesloten voor al het verkeer. Dit duurt ongeveer tot maart 2019. Zie onderstaande afbeelding welke routes wel begaanbaar zijn.Hulp nodig?

We helpen je graag! 020 - 636 88 68 info@budgetcam.nl

Wat onze klanten zeggen

Budgetcam scoort gemiddeld een 9,7 uit 5788 beoordelingen.