Kies een land om de prijzen en vestigingen voor jouw locatie te zien.
Kies een land om de prijzen en vestigingen voor jouw locatie te zien.

Over Budgetcam

Doe mee aan de internationale korte film wedstrijd Myrødereel en win 150.000 euro. De beste Benelux inzending wint ook 250,- huurtegoed van Budgetcam.

Beoordelingen

LL
Lisheng Jiang
NN
Neeltje van Boekel

Wat super om te huren bij Budgetcam! Je krijgt er een praktische camera schoudertas bij en alle benodigdheden zoals 2 batterijen, oplader, sd kaart en kaartlezer. Super geregeld ook qua ophaal en breng tijden.

KK
Khailesh Photography

Super service, we kunnen altijd terecht, zelfs op het laatste moment…

EE
Edwin Mulder

Mooie lens gehuurd alles verliep vlekkeloos. Het huren, telefonisch contact en terugbrengen.

MM
Merlijn van Gerven

Super makkelijk om iets te huren! Altijd vriendelijk personeel (met interesse/vragen naar of alles goed is gegaan). Voorheen was het mogelijk om online een bestelling te annuleren, ik vond dat persoonlijk wel erg makkelijk (enige tip die ik heb!)

BB
Bart Medaer

Zeer goede service. Alles was perfect geregeld. Ik had een Sony lens uitgetest alvorens aan te kopen! Een echter aanrader en in mijn geval die 30€ zeker zijn geld waard!

KK
Fotostudio Karel Bingen

In perfecte staat canon 11-24 les gehuurd. Alles keurig verzorgd, mooi alles op tijd en met goede berichtgeving via de email wat een gerust gevoel geeft en jij je geen zorgen hoeft te maken dat het gehuurde niet aanwezig zou zijn. Top!

MM
Pixellate Media

Gister voor het eerst gebruik gemaakt van Budgetcam. Wilde voor een opdracht graag wat extra lenzen hebben, en heb deze gehuurd via Budgetcam. Alles was zo geregeld, afhalen ging snel en makkelijk, en ook het terugbrengen door iemand anders was geen probleem. Telkens snel en vriendelijk te woord gestaan door mensen met dezelfde passie als ik. Super!

MM
msoundworksstudio
LL
Lisa van Faassen

Bovenkant!

v(
Vincent Lee

Goede service. Heb camera en lens gehuurd, maar model was niet beschikbaar en kreeg een ander model mee die meer kost, maar hoefde niet de meer prijs te betalen. Ophalen en terug brengen in de winkel gemakkelijk en snel. Ben geheel tevreden en kan het zeker aanraden om gebruik te maken van budgetcam.

tt
Dromnen

Uitstekende Service, ga zo door!!

FF
Frederic Vanderheere

Vriendelijke service en vlotte bediening. De website is ook gemakkelijk te gebruiken. Ik kan het allezins aanraden :-)

JJ
Jermain Dolladi

Snelle reactie, vlotte afhandeling, flexibel, heel klantvriendelijk, goed assortiment en equipment. De huurbedragen vallen erg mee. Budgetcam is echt een aanrader voor wanneer je film/photo gear nodig hebt.

HH
schmeits multi media

Perfecte service door jullie medewerkers en perfecte apparatuur, heb genoten van de NIKON D850, zodra ik genoeg geld heb zal ik hem aanschaffen. Vind het alleen raar dat een retour gebrachte zending niet ter plekke wordt gecontroleerd?

DD
Younique

Hele goede ervaring met Budgetcam. Uitstekend product en hele goede service! Doordat de administratie vooraf goed geregeld kan worden verloopt het ophalen en wegbrengen erg snel en gemakkelijk. Aanrader!

MM
Marc Aerts
SS
Sylwia Krochmalska

Duidelijke service met schappelijke prijzen

Jm
Jose manuel Tavares galina fortes
ww
wim van sand
PP
Peter Dane Photography

Mooie sportlens van sigma gehuurd voor het shooten van snelle f16's in Belgie. Goede en snelle service van budgetcam en voor deze prijzen hoef je het niet te laten om, in plaats van een kapitaal aan gear aan te schaffen, welk je maar af en toe nodig heb, je lens gewoon te huren.

RR
Van 5 tot 9

Alles wat prima geregeld en de apparatuur was top. Ik ga dit zeker nog een keer doen. Niets te klagen.

CC
Colinda Riemens Fotografie
MM
Melissa van Wyk

Echt superfijn dat huren bij Kamera Express nu via budgetcam gaat. Proces gaat veel sneller en de sets die je huurt zijn completer. Zeer tevreden!

RR
Mollemans fotografie

Prima service, personeel denkt graag mee. Reageren snel en correct. Hebben veel op voorraad waardoor het huren van verschillende zaken prettig is.

Gemiddeld cijfer

9,7

Beoordelingen zijn door klanten geschreven na het afhandelen van een reservering. We tonen altijd alle beoordelingen.

Budgetcam scoort gemiddeld een 9,7 uit 6470 beoordelingen.