Kies een land om de prijzen en vestigingen voor jouw locatie te zien.
Kies een land om de prijzen en vestigingen voor jouw locatie te zien.

Over Budgetcam

Test de Canon C70 kosteloos, als je deze koopt. Lease de C70 vervolgens voor 0% rente.

Beoordelingen

HH
Henk Hommes

Donderdag besteld, vrijdagmiddag opgehaald, maandagmorgen teruggebracht, Supesnelle service. De ideale manier om apparatuur te testen om goed te kunnen beslissen over een eventuele aankoop. Maar ook een mooie optie als aanschaf nog ff te duur is. Erg tevreden over het objectief en over jullie service!

LL
Productions Associées
II
Ibrahim Abdullahi

Zelfs onder de 18 jaar is huren ontzettend makkelijk. Minpunt is wel dat er maar 1 shotgun microfoon op de site staat had meer keuze gezien te hebben

MM
Milja Platzbecker

Vriendelijke en kundige service. De lens die ik heb gehuurd was van zeer goede kwaliteit.

BB
Bart Van Springel

Alles was in orde, kreeg veel uitleg !

PP
P Prahladsingh
HH
H. Snellenburg

Alles perfect geregeld, goede spullen in uitstekende conditie. In mijn geval waren dat 3 Canon lenzen: 70-200 2.8 IS III -- 50mm 1.2 II en een 85mm 1.2 II. Vrijdagmiddag opgehaald en maandagochtend terug gebracht. Dit was de tweede keer dat ik gebruik heb gemaakt van Budgetcam en zal dat zeer zeker nog vaker gaan doen.

MM
Marion van Leeuwen

Zeer tevreden over, goede services. Ik heb vrijdagavond laat nog een objectief gereserveerd voor de zaterdagochtend. Ik werd meteen op zaterdagochtend vroeg gebeld en hebben we het een en ander kunnen overleggen. De planning dacht heel erg mee. Erg servicegericht dus, het huren is me ook goed bevallen. Prima uit kunnen proberen om een keuze te kunnen maken toch aan te gaan schaffen. Kan het iedereen aanbevelen.

DD
Dheeraj Moelchand

De lens die had gehuurd was niet meer op voorraad. Voor hetzelfde bedrag kreeg ik een mooi alternatief aangeboden! Pickup en drop-off ging verder zeer soepel. Ik kom zeker terug voor een nieuwe rental!

RR
Gorilla Wear

Uitstekende service, snel antwoord, handig dat er rekening wordt gehouden met prijs wat betreft ophalen en terugbrengen. Zeer goed bedrijf.

WW
Wouter van Agtmaal

Ik heb gemixte gevoelens. Ik had een Sigma 70-200 met 2 setjes accu's reserveert. De sigma was niet meet beschikbaar, dus werd er automatisch een Canon 70-200 als alternatief aangeboden (9 euro per dag duurder). Nou prima, ik zag ook korting staan op de reservering, dus ik dacht dat dat de korting was voor een gratis upgrade. Ik naar de winkel, daar ook nog aangegeven dat ik nog gebruik wilde maken van studentenkorting, maar daar werd me verteld dat die al verrekend is en het totaalbedrag hoger is dan ik verwachtte doordat ik nu de Canon lens meekreeg in plaats van de Sigma. Studentenkorting was nu wel verrekend en ik toch maar het hogere bedrag dan verwacht afgerekend want ik had toch een telelens nodig voor m'n shoot. Kom ik aan op de shoot, was een pakketje accu's niet opgeladen (allemaal tussen 30 en 40%), dus dat viel mij eigenlijk ook wel weer tegen, want ik huur juist accu's omdat ik er zelf niet genoeg heb en dan niet aan de netstroom vast zit. Uiteindelijk heb ik dus alsnog een verlengkabel moeten leggen, dus had ik de accu's net zo goed niet kunnen huren. De volgende dag bij het terugbrengen werd ik geholpen door een man die eigenlijk aan het telefoneren was, maar wel mij even snel wilde helpen. Toen er gevraagd werd of alles naar wens was heb ik aangegeven dat de accu's niet opgeladen waren, en dus niet heel erg bruikbaar waren voor mij, maar dat het uiteindelijk met netstroom wel gelukt was. Ik had niet het gevoel dat het heel serieus genomen werd, want hij zou het doorgeven, maar heeft er voor de rest niet iets over gezegd. Eigenlijk had ik verwacht het huurbedrag terug te krijgen, want eigenlijk was het voor mij nu niet bruikbaar, maar ik had ook geen tijd om de discussie aan te gaan (en had ook niet het gevoel dat de medewerker die tijd had willen nemen). Nu ik thuis nog eens de factuur doorneem, zie ik dat er "Korting ivm bsb Sigma 70-200" als notitie erbij staat, maar die staat uiteindelijk niet verrekend. Wel staat de studentenkorting erin (20%), maar alsnog heb ik het idee toch te veel betaald te hebben en viel het in totaal een beetje tegen als ik eerlijk moet zijn.

WW
Wouter Knaack

Wederom keurig geholpen. Toen bleek dat gereserveerde lens niet verhuurd kon worden door schade werd er pro-actief meegedacht voor een passende oplossing. Blijf zeker huren bij Budgetcam om af en toe een ander type lens te proberen

SS
BastiaanImage
RR
Zout Fotografie

Uitstekende service en ruime huurtermijn (Voor 1 dag huur kan je de spullen al de middag ervoor ophalen en de ochtend na de huurdag pas wegbrengen)

GG
Rock en Rolstoel Producties
HH
HESfilmt

Aardige medewerkers aan telefoon en balie, helpen je goed

FF
Fenna Boomsma

Prima snelle service. Alles deed het naar behoren. Alleen jammer dat er geen strap bij de Body zat.

AA
Forsa Advies

Voor het eerste keer iets gehuurd bij Budgetcam. Alles soepel verlopen zowel bij het afhalen als terug brengen. Alle gehuurde zaken waren van prima kwaliteit. Goede service en vriendelijke ontvangst. Kom hier zeker terug!

LL
Ludi Harrevelt
JJ
Jb Strijk

Goede service en word goed geholpen op alle vlakke

JJ
Joyce van Dalen

Vandaag geschoten met de gehuurde sigma 150-600mm contemperary lens in de vogelhut. Mooie service met ruime ophaal en retour mogelijkheden. Zal zeker vaker een lens komen huren

Jil

Budgetcam

En jij bent altijd welkom, dankjewel Joyce!

JJ
Jolie Moments

Bedankt voor de superservice! Ik ben er enorm mee verder geholpen.

Jil

Budgetcam

En bedankt voor de review Jolien!

AA
Anoek Franssen

Snel geregeld, allemaal heel duidelijk. Fijne uitleg gekregen en nog korting bij aankoop van het geteste toestel. Echt heel fijn!

Jil

Budgetcam

Fijn om te horen dat jij tevreden was van onze diensten, dankjewel Anoek!

RR
Ralia El Bouazzati

Fijn spul gehuurd en fijne mensen!

Jil

Budgetcam

En ook een fijne review, dankjewel Ralia!

MM
Mieke Guns

Jil

Budgetcam

Dankjewel Mieke!

Gemiddeld cijfer

9,7

Beoordelingen zijn door klanten geschreven na het afhandelen van een reservering. We tonen altijd alle beoordelingen.

Budgetcam scoort gemiddeld een 9,7 uit 6514 beoordelingen.