LET OP: Onze vestiging in Utrecht is verhuisd naar de Parijsboulevard 4. Let hierop bij het ophalen en retourneren van je reservering!

Casterbee X Budgetcam

25-09-2023 Door Casterbee X Budgetcam Overig

Ontvang 20% korting op je bestelling bij Budgetcam. 

Wil je fantastische opnames maken zonder je budget te overschrijden? Goed nieuws! Als je nu Acteurs of Modellen boekt via Casterbee.nl, kan je in aanmerking komen voor korting van 20% bij Budgetcam.nl, de grootste camera-verhuur webshop van de Benelux.

Profiteer nu van deze geweldige kans en breng je creative projecten naar een hoger niveau via Budgetcam.nl. Plaats jouw opdracht op Casterbee.nl en geniet van de voordelen.

Wacht niet te lang: deze campagne loopt t/m 30 november 2023.

Voorwaarden:

- De actieperiode loopt t/m 30 november 2023.- De actie werkt niet met terugwerkende kracht voor opdrachten die geboekt zijn vóór 18 september 2023.- De minimale fee per geboekt talent op Casterbee is 75 euro excl. BTW.- Het totale huurbedrag bij Budgetcam is minimaal 150 euro excl. BTW.- De geboekte Talenten moeten worden gebruikt voor dezelfde productie.- Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen of vouchers.- Budgetcam en Casterbee kunnen deze actie te allen tijden beëindigen.- Budgetcam en Casterbee kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade in welke vorm dan ook als gevolg van deze actie.

Werking

Plaats je opdracht op Casterbee.nl en vul in het Kortingscoupon veld “Budgetcam”. Zodra er een boeking plaatsvindt wordt dit doorgegeven aan Budgetcam en kan je genieten van 20% korting op je huur. Dit zal direct worden aangepast in je invoice of berekent via cashback. Zie de actievoorwaarden.

Over Budgetcam

Budgetcam is het grootste verhuurbedrijf van camera’s, lenzen, accessoires, monitors, lampen en audio apparatuur in Nederland. Het ruime assortiment omvat uiteenlopende merken, van handige Go-Pros tot de professionele Red V-Raptor (8K)-camera’s en een gevarieerde reeks Anamorphic-lenzen.

Met vestigingen in heel Nederland biedt Budgetcam het gemak van retourneren in een andere plaats dan waar je de gear hebt opgehaald. Zij zitten daarnaast in België en Duitsland, ook hier kan je je gear retourneren.

Bezoek www.budgetcam.nl

Over Casterbee

Casterbee is het innovatieve platform voor het boeken van Acteurs & Modellen, ontworpen om je workflow te stroomlijnen. Deze service is kosteloos.

Voorbeeld: jouw acteurs fee is 500 euro. Bij een boeking factureert Casterbee alleen 500 euro excl. BTW en eventuele reiskosten.

Met de focus op snelheid en transparantie, faciliteert ons platform directe aanvragen voor auditievideo’s en biedt de mogelijkheid om meer dan 80 Talenten met één klik af te wijzen. Zo hoef je niet meer Excel-sheets bij te houden, video-download links te bewaren, talenten-folders op je desktop te orderen, iedereen af te mailen en ontelbare submappen in je mailbox te beheren.

Bezoek www.casterbee.nl


Verhalen zoals deze:

Overig
Canon EOS R5C & Canon EOS C70 | Try Before You Buy
Lees meer
Overig
Canon EOS C70De EOS C70 is de eerste in Canon's cinema line-up met een RF-vatting. De camera heeft een 4K super 35MM DGO sensor (Dual Gain Output) en schiet tot wel 4K 120fps in verschillende codecs.Door de Dual Gain Output sensor heeft...
06-11-2023
Door Budgetcam
De Donkere Dagen
Lees meer
Overig
Geniet nu van 15% korting* op alle verlichting. Maak hiervoor gebruik van de code: LAMP15Voorwaarden*:Huurperiode valt tussen 01-11-2023 t/m 30-11-2023.Couponcode is alleen geldig op alle verlichting.Niet geldig in combinatie met andere...
01-11-2023
Door Budgetcam

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!