LET OP: Onze vestiging in Utrecht is verhuisd naar de Parijsboulevard 4. Let hierop bij het ophalen en retourneren van je reservering!

Bezorgservice

Onze Bezorgservice is beschikbaar van maandag t/m vrijdag. De kosten voor deze service beginnen vanaf €55 en lopen op tot €86 afhankelijk van de zone waarin jij gebruik wilt maken van deze service en binnen hoeveel dagen je order bezorgd moet worden. Er zijn drie verschillende zones in Nederland.

Zones
Postcodes die beginnen met de volgende cijfers vallen binnen zone 1 in Nederland: 10 t/m 16, 18 t/m 42, 45 t/m 60, 65 t/m 70 en 73.

Postcodes die beginnen met de volgende cijfers vallen binnen zone 2 in Nederland: 61 t/m 64, 71, 72, 74 t/m 77, 79 t/m 83, 92 t/m 99.

Postcodes die beginnen met de volgende cijfers vallen binnen zone 3 in Nederland: 17, 43, 44, 78 en 84 t/m 91.

*Door aanhoudend hoge brandstofprijzen zijn wij genoodzaakt geweest de prijzen per 1 september 2022 te verhogen.

Hoe werkt het?
Je kunt heel makkelijk gebruik maken van de bezorgservice door de volgende stappen te volgen:

  1. Kies in het winkelmandje voor de optie 'laat order bezorgen'
  2. Kies als pick-up en retour locatie de vestiging die het dichtst bij het bezorg- of ophaaladres is.
  3. Kies een tijdvak voor de pick-up en retour (de koerier bezorgt altijd voor het einde van het gekozen pick-up blok en haalt altijd op aan het begin van het gekozen retour blok)
  4. Vul bij de volgende stap het bezorg-en/of ophaaladres in en een telefoonnummer waarop je bereikbaar bent voor onze koerier

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!