Budgetcam bezorgservice 2.0

16-02-2022 Door Budgetcam Overig

Onze Bezorgservice is beschikbaar van maandag t/m vrijdag. De kosten voor deze service beginnen vanaf €50 en lopen op tot €75 afhankelijk van de zone waarin jij gebruik wilt maken van deze service en binnen hoeveel dagen je order bezorgd moet worden. Er zijn drie verschillende zones in Nederland.

Zones
Postcodes die beginnen met de volgende cijfers vallen binnen zone 1 in Nederland: 10 t/m 16, 18 t/m 42, 45 t/m 60, 65 t/m 70 en 73.

Postcodes die beginnen met de volgende cijfers vallen binnen zone 2 in Nederland: 61 t/m 64, 71, 72, 74 t/m 77, 79 t/m 83, 92 t/m 99.

Postcodes die beginnen met de volgende cijfers vallen binnen zone 3 in Nederland: 17, 43, 44, 78 en 84 t/m 91.

*Door aanhoudend hoge brandstofprijzen zijn wij genoodzaakt geweest de prijzen per 1 september 2022 te verhogen.

Hoe werkt het?
Je kunt heel makkelijk gebruik maken van de bezorgservice door de volgende stappen te volgen:

  1. Kies in het winkelmandje voor de optie 'laat order bezorgen'
  2. Kies als pick-up en retour locatie de vestiging die het dichtst bij het bezorg- of ophaaladres is.
  3. Kies een tijdvak voor de pick-up en retour (de koerier bezorgt altijd voor het einde van het gekozen pick-up blok en haalt altijd op aan het begin van het gekozen retour blok)
  4. Vul bij de volgende stap het bezorg-en/of ophaaladres in en een telefoonnummer waarop je bereikbaar bent voor onze koerier

Verhalen zoals deze:

Overig
Mirrorless vs Spiegelreflex
Lees meer
Overig
Mirrorless camera’s: de toekomst van fotografie en video?Mirrorless camera's (ook wel systeemcamera’s genoemd) en spiegelreflexcamera's (ook wel DSLR’s genoemd) zijn twee populaire soorten camera's voor fotografie en video. Maar wat zijn...
Recap | MPN Fotovakbeurs
Lees meer
Overig
Afgelopen week waren wij, voor de eerste keer, te vinden op de MPN Fotovakbeurs in de Brabanthallen. Dé vakbeurs voor professionele fotografen. Een plek waar Budgetcam natuurlijk niet mag ontbreken. Hier stonden wij samen met Kamera...
05-04-2023
Door Budgetcam

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!