Budgetcam Update: Covid-19

15-12-2020 Door Budgetcam Overig

Beste Budgetcam klant, 

2020 was een ontzettende rollercoaster voor Budgetcam. Tijdens de eerste lockdown bijna geen business en aan het einde van het jaar een ongekend drukke en succesvolle periode. Vanaf vandaag gaan we weer in een strenge lockdown en dit zal veel effect hebben op alle makers in Nederland. We willen jullie hierbij vertellen wat je van ons kan verwachten.

Vestigingen
Budgetcam blijft open op basis van reservering afspraak en zal zoveel mogelijk service blijven bieden aan de klanten. Een reservering afspraak maak je door het plaatsen van een order van tevoren. 

Bezorgservice
Verder zal Budgetcam extra koeriers inzetten op de bezorgservice, zodat we alle benodigde gear kunnen uitleveren. Klik hier voor meer over de voorwaarden en prijzen voor deze service.

Annuleringen
Budgetcam zal annuleringen kosteloos verwerken, ook als deze niet 24 uur van tevoren worden doorgegeven. 

Bedankt
Ten slotte willen we jullie bedanken voor het afgelopen jaar en meegeven dat we onze klanten enorm waarderen. Mochten er nog zaken zijn waar we jullie mee kunnen helpen tijdens de lockdown? Laat het ons weten. We helpen graag. Merry christmas! 

Tot volgend jaar alvast!

Groeten, team Budgetcam


Verhalen zoals deze:

Overig
Mirrorless vs Spiegelreflex
Lees meer
Overig
Mirrorless camera’s: de toekomst van fotografie en video?Mirrorless camera's (ook wel systeemcamera’s genoemd) en spiegelreflexcamera's (ook wel DSLR’s genoemd) zijn twee populaire soorten camera's voor fotografie en video. Maar wat zijn...
Canon EOS R5C & Canon EOS C70 | Try Before You Buy
Lees meer
Overig
Canon EOS C70De EOS C70 is de eerste in Canon's cinema line-up met een RF-vatting. De camera heeft een 4K super 35MM DGO sensor (Dual Gain Output) en schiet tot wel 4K 120fps in verschillende codecs.Door de Dual Gain Output sensor heeft...
06-11-2023
Door Budgetcam

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!