LET OP: Onze vestiging in Utrecht is verhuisd naar de Parijsboulevard 4. Let hierop bij het ophalen en retourneren van je reservering!

Canon EOS R5C & Canon EOS C70 | Try Before You Buy

06-11-2023 Door Budgetcam Overig

Canon EOS C70

De EOS C70 is de eerste in Canon's cinema line-up met een RF-vatting. De camera heeft een 4K super 35MM DGO sensor (Dual Gain Output) en schiet tot wel 4K 120fps in verschillende codecs.

Door de Dual Gain Output sensor heeft de C70 een geadverteerd dynamisch bereik van wel 16 stops. Dit is mogelijk omdat de DGO-systeem twee afzonderlijke gain waardes combineert voor elke fotodiode op de sensor, waardoor ruis verminderd wordt.

De camera is compact, licht en makkelijk in gebruik door Canon's simpele menu interface en touchscreen. Bovendien heeft de camera een ingebouwde nd-filter, hierdoor is de C70 perfect voor run and gun shooters.

Canon EOS R5C

Met de R5C brengt Canon een geheel nieuwe ervaring voor hybrid shooters. Het is een cinema camera uit de C serie van Canon. Zo kan hij 8K-video vastleggen tot wel 30 fps (60 fps met externe voeding), Slow Motion in 4K tot 120 fps, kun je in Canon Log 3 filmen voor meer dynamisch bereik en beschikt hij over 12-bit Cinema RAW Light om het maximale uit je beelden te halen.

Ook als het op fotografie aankomt kun je rekenen op de R5C. Met een 45 Megapixel Full Frame CMOS Sensor schiet je beelden met genoeg resolutie om groot geprint te worden. Actie kun je vastleggen tot wel 20 fps en dankzij Canon’s Dual Pixel Autofocus en zijn 1053 Autofocus-zone’s stelt hij bliksemsnel scherp. 

Maak nu gebruik van 1 dag gratis huur*.

Hoe werkt ‘Try Out’?

Om in aanmerking te komen voor de korting heb je het volgende nodig

Voor de Canon EOS R5C body geldt code: CANONR5CHUUR

Voor de Canon EOS C70 geldt code: CANONC70HUUR

Voorwaarden*

  1. De korting is eenmalig in te zetten per klant.
  2. Niet in combinatie met andere aanbiedingen of acties.
  3. Minimale huurperiode is 2 dagen.
  4. Deze actie loopt t/m 31 december 2023.

Verhalen zoals deze:

Overig
De Donkere Dagen
Lees meer
Overig
Geniet nu van 15% korting* op alle verlichting. Maak hiervoor gebruik van de code: LAMP15Voorwaarden*:Huurperiode valt tussen 01-11-2023 t/m 30-11-2023.Couponcode is alleen geldig op alle verlichting.Niet geldig in combinatie met andere...
01-11-2023
Door Budgetcam
Casterbee X Budgetcam
Lees meer
Overig
Ontvang 20% korting op je bestelling bij Budgetcam. Wil je fantastische opnames maken zonder je budget te overschrijden? Goed nieuws! Als je nu Acteurs of Modellen boekt via Casterbee.nl, kan je in aanmerking komen voor korting van 20%...
25-09-2023
Door Casterbee X Budgetcam

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!