My Røde Reel 2021

12-08-2021 Door Budgetcam Overig

De tijd voor een collaboratie tussen Røde en Budgetcam is weer gekomen. My Røde Reel is back! Wat is het ? Een internationale korte film wedstrijd waaraan alle filmmakers kunnen deelnemen in verschillende categorieën (drama, documentaire, animatie en behind the scenes) met een maximale lengte van 1 tot 3 minuten. Daarvoor moeten alle makers hun Røde producten gebruiken, en die producten in de spotlight brengen in een Behind the scenes video. 

Alle aanmeldingen uit de Benelux krijgen een Røde Thread adapter. De beste inzending uit de Benelux maakt ook nog kans op 250,- huurtegoed van Budgetcam. En de internationale winnaar krijgt van Røde een cash prize van $250.000! Voor meer details over de competitie ga naar myrodereel.com. De inzenddatum sluit op 20 oktober 2021 om 10AM (AEDT/GMT+11).

Om een kans  te maken op het huurtegoed, is het belangrijk om naast je inzending bij myrodereel ook één te sturen naar marketing@budgetcam.nl met als onderwerp “Myrodereel 2021”.


Verhalen zoals deze:

Overig
Mirrorless vs Spiegelreflex
Lees meer
Overig
Mirrorless camera’s: de toekomst van fotografie en video?Mirrorless camera's (ook wel systeemcamera’s genoemd) en spiegelreflexcamera's (ook wel DSLR’s genoemd) zijn twee populaire soorten camera's voor fotografie en video. Maar wat zijn...
Canon EOS R5C & Canon EOS C70 | Try Before You Buy
Lees meer
Overig
Canon EOS C70De EOS C70 is de eerste in Canon's cinema line-up met een RF-vatting. De camera heeft een 4K super 35MM DGO sensor (Dual Gain Output) en schiet tot wel 4K 120fps in verschillende codecs.Door de Dual Gain Output sensor heeft...
06-11-2023
Door Budgetcam

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!