LET OP: Onze vestiging in Utrecht is verhuisd naar de Parijsboulevard 4. Let hierop bij het ophalen en retourneren van je reservering!

Portable Apparatuur

10-01-2023 Door Budgetcam Overig

Het assortiment bij Budgetcam is zo ingericht dat het voor de klant zo portable mogelijk is. Alle apparatuur is daarom handig vervoerbaar, zodat onze klanten efficiënt kunnen werken. Wij zorgen ervoor dat de tassen/koffers genoeg bescherming bieden maar tegelijkertijd ook qua ruimte optimaal gebruikt worden. Zo kunnen wij ook de cross-disciplinaire makers ondersteunen die met een klein team, of alleen, hele producties verwezenlijken.

De volgende verhuur items dragen hier ook aan bij:


Verhalen zoals deze:

Overig
Canon EOS R5C & Canon EOS C70 | Try Before You Buy
Lees meer
Overig
Canon EOS C70De EOS C70 is de eerste in Canon's cinema line-up met een RF-vatting. De camera heeft een 4K super 35MM DGO sensor (Dual Gain Output) en schiet tot wel 4K 120fps in verschillende codecs.Door de Dual Gain Output sensor heeft...
06-11-2023
Door Budgetcam
De Donkere Dagen
Lees meer
Overig
Geniet nu van 15% korting* op alle verlichting. Maak hiervoor gebruik van de code: LAMP15Voorwaarden*:Huurperiode valt tussen 01-11-2023 t/m 30-11-2023.Couponcode is alleen geldig op alle verlichting.Niet geldig in combinatie met andere...
01-11-2023
Door Budgetcam

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!