Recap | MPN Fotovakbeurs

05-04-2023 Door Budgetcam Overig

Afgelopen week waren wij, voor de eerste keer, te vinden op de MPN Fotovakbeurs in de Brabanthallen. Dé vakbeurs voor professionele fotografen. Een plek waar Budgetcam natuurlijk niet mag ontbreken. Hier stonden wij samen met Kamera Express en Profotonet op een stand.

Alle grote leveranciers en een heel aantal kleine interessante spelers die in de fotografie branche werken waren op de beurs te vinden. Het was mogelijk om alle nieuwe producten te bekijken en ook door de dag heen verschillende sprekers, lezingen en workshops te bezoeken. Een echte snoepwinkel dus! 


Verhalen zoals deze:

Overig
Mirrorless vs Spiegelreflex
Lees meer
Overig
Mirrorless camera’s: de toekomst van fotografie en video?Mirrorless camera's (ook wel systeemcamera’s genoemd) en spiegelreflexcamera's (ook wel DSLR’s genoemd) zijn twee populaire soorten camera's voor fotografie en video. Maar wat zijn...
Grootste aanbod
Lees meer
Overig
Budgetcam heeft met 1000+ producten het grootste en nieuwste assortiment verhuurproducten van Nederland. Voor elk budget heeft Budgetcam apparatuur beschikbaar voor onze klanten. Zo hebben wij cine camera’s, lenzen en accessoires die...
07-02-2023
Door Budgetcam

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!