SIGMAfp actie

20-10-2020 Door Budgetcam Overig

Firmware update SIGMA fp

SIGMA heeft door middel van een firmware update nieuw leven geblazen in de SIGMAfp. Denk maar aan support voor ProresRaw (via de Atomos Ninja V), DCI 4K 12bit RAW en 100 frames per second in FHD 12bit RAW.

Dit gaan wij vieren!

Om dit te vieren bieden wij lekker korting op niet alleen de SIGMAfp maar ook de Atomos Ninja V! Als je de SIGMAfp huurt krijg je 75% korting met kortingscode ‘sigmafp’ en voor de Atomos Ninja V bieden wij 25% korting met kortingscode ‘sigmaninjav’!

De spelregels

De spelregels zijn als volgt:

  1. De korting is alleen geldig op de SIGMAfp en Atomos Ninja V in combinatie met elkaar
  2. De korting is alleen geldig bij Budgetcam
  3. Maximaal drie keer gebruik maken van deze actie
  4. Ongeacht huurperiode 75% korting per keer
  5. Actie is geldig van 20-10-2020 t/m 31-12-2020

Verhalen zoals deze:

Overig
Mirrorless vs Spiegelreflex
Lees meer
Overig
Mirrorless camera’s: de toekomst van fotografie en video?Mirrorless camera's (ook wel systeemcamera’s genoemd) en spiegelreflexcamera's (ook wel DSLR’s genoemd) zijn twee populaire soorten camera's voor fotografie en video. Maar wat zijn...
Recap | MPN Fotovakbeurs
Lees meer
Overig
Afgelopen week waren wij, voor de eerste keer, te vinden op de MPN Fotovakbeurs in de Brabanthallen. Dé vakbeurs voor professionele fotografen. Een plek waar Budgetcam natuurlijk niet mag ontbreken. Hier stonden wij samen met Kamera...
05-04-2023
Door Budgetcam

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!