Kies een land om de prijzen en vestigingen voor jouw locatie te zien.
Kies een land om de prijzen en vestigingen voor jouw locatie te zien.

Summer of Sony

03 september 2021 Door Budgetcam Overig

Limited edition Sony Roll-Top Bag
De zomer is begonnen met een unieke actie, maar wij zijn nog niet klaar. Naast de limited edition Sony varsity jackets hebben wij ook roll top backpacks ontworpen.

De Sony roll top bag is niet te koop, maar alleen exclusief te winnen bij Budgetcam en Kamera Express. Daarnaast win je niet alleen de tas, maar krijg je ook van ons de Sony FX-3 een dag mee op onze kosten. Ervaar zelf wat deze camera speciaal maakt. Als je wordt geselecteerd, dan ontvang je een tas bij het ophalen van jouw order. 

Je kunt je hier aanmelden om kans te maken

De roll top backpack is een lifestyle backpack voor een nieuwe generatie filmmakers: de run and gun shooter. De tas is waterdicht en heeft fijne pockets om al je gear in op te bergen. Ook zit er in de rug een grote padded sleeve voor je laptop. 

De grote vraag naar online content heeft een wereldwijde vloedgolf teweeg gebracht aan nieuwe makers en die zien wij. Vandaag de dag is dit meer dan alleen een beroep: it's a way of life.

De Sony x Budgetcam x Kamera Express roll top backpack
De Sony x Budgetcam x Kamera Express roll top backpack

Over Sony Alpha
Sony alpha is een mirrorless camera systeem van Sony. Hieronder vallen camera's zoals de A7SIII, FX3, A1, A7C, A9II, A7RIV en de A7III. Deze camera's worden veel gebruikt door compacte crews, professionele fotografen en run and gun shooters.

De Sony FX3
Naast Sony's Alpha-lijn heeft Sony ook een cinema camera-lijn genaamd FX. Nadat Sony de FX9 en FX6 al enige tijd op de markt waren, werd op 23 februari Sony's meest compacte cinema camera geïntroduceerd, de Sony FX3.

De Sony FX-3
De Sony FX-3

De camera deelt veel met de A7SIII. Zo filmen beiden camera's dezelfde frame rates, delen zij dezelfde sensor en kun je met beide camera's extern raw filmen. Toch zijn er een aantal verschillen die de camera aantrekkelijker maken voor video ten opzichte van de A7SIII. 

Allereerst is de FX3 kleiner dan de A7SIII door het gebrek aan een electronische optische zoeker. Dit kan als een teleurstelling klinken voor makers die gebruik maken van optische zoekers, maar het gebrek aan een optische zoeker heeft een reden. De FX3 komt namelijk met een tophandle die beschikt over ingebouwde XLR-poorten. De handle maakt de FX3 een echte run and gun camera en de XLR-poorten laten gebruik van professioneel audio apparatuur toe.

Aan de voorzijde heeft de camera een tally lamp, die ervoor zorgt dat zowel de cameraman als het onderwerp, visueel kunnen zien dat de camera draait. Bovendien heeft de camera een zoom lever waarmee je zowel compatible Sony cinema lenzen als Sony camera's die beschikken over de Electronic Clear Image Zoom functie, electronisch kunt in- en uitzoomen. 

Ten slotte heeft de FX3 ingebouwde 5 1/4''-20 aansluitingen voor accessoires. Dit maakt het mogelijk om de camera op verschillende manieren en voor verschillende doeleinden op te bouwen

-Iedereen betrokken bij deze commercial is onderdeel van Budgetcam en Kamera Express-

Verhalen zoals deze: