Kies een land om de prijzen en vestigingen voor jouw locatie te zien.
Kies een land om de prijzen en vestigingen voor jouw locatie te zien.

Cinema camera korting

09 november 2020 Door Budgetcam Overig

Budgetcam denkt mee

De aangescherpte corona maatregelen hebben effect op ons allemaal, maar vooral op jullie shooters. Wij begrijpen dit en hopen door deze actie een klein beetje te kunnen helpen, vanaf 10-11-2020 t/m 8-12-2020 krijg je 15% korting op onze cinema camera's, ongeacht aantal huurdagen.

RED GEMINI 5K

De RED GEMINI 5K is Budgetcam's meest high-end cinema camera en heeft een S35 sensor. RED staat bekend om haar 'Red Code Raw' codec, de codec komt in verschillende compressies waardoor je high quality beelden kunt schieten die relatief weinig opslag vergen. De RED GEMINI 5K wordt vaak gebruikt voor high-end music videos maar zo is ook de film 'Rim of the world' geschoten op een RED GEMINI 5K.

SONY FX-9

De Sony FX-9 is een full frame cinema camera dat een 6k sensor heeft en ook nog beschikt over Sony's uitstekende eye-autofocus. De FX-9 is echt een workhorse van een camera voor solo-shooters, zo kun je de FX-9 gebruiken voor commercials, corporate videos, events en run and gun shoots.

RED KOMODO 6K

De RED KOMODO 6K is de baby binnen de RED line-up, desondanks heeft de KOMODO wat party tricks! Zo heeft de KOMODO een global shutter, hierdoor krijg je geen 'jello' effect tijdens snelle pans. Verder heeft de KOMODO een RF mount, hierdoor kun je niet alleen prachtig glas van Canon gebruiken maar ook Canon's drop in-filter ND's. Met de RED KOMODO biedt Budgetcam een goedkoper alternatief als je graag met RED cams schiet.

SPELREGELS

Met kortingscode 'budgetcamdenktmee' krijg je 15% korting op de deelnemende cinema cameras. Deze actie is geldig vanaf 10-11-2020 t/m 8-12-2020 en de korting geldt ongeacht aantal huurdagen. 

Deelnemende camera's

Wij vertrouwen erop dat ongeacht de huidige situatie, jullie mooi werk blijven maken en hopen met deze actie al is het een klein beetje te helpen.

Liefs,

Budgetcam

Verhalen zoals deze: