LET OP: Op zondag 19 en maandag 20 mei zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren. Boek tijdig je reservering in voor en na deze data.

Review: Sony A7sII

25-11-2015 Door Dirty Paws Media Reviews

De Sony A7sII is het nieuwe low-light monster van Sony. Maar is deze camera inderdaad een grote sprong vooruit ten opzichte van de oorspronkelijke Sony A7s? 

Dirty Paws Media ging op pad met de camera om dit uit te zoeken. Ze maakten er de volgende videoreview van:

Door de nieuwe 5 assige gestabiliseerde sensor kun je nu ook met een niet gestabiliseerde lens een strak plaatje schieten. Bovendien kun je nu zonder een externe recorder op 4K opnemen met een maximum van 25fps/100Mbps.

In Full HD kun je slowmotion opnames maken tot 100 frames per second en dankzij de S-Log3 krijg je een nog flatter resultaat uit de camera dan met de S-Log2 functie uit de oorspronkelijke A7s: ideaal voor kleurcorrectie.

Ten slotte zorgt de verlaging van de native ISO van 3200 naar 1600 ervoor dat je overdag minder snel een ND filter nodig zult hebben.

Kortom, een grote verbetering ten opzichte van de Sony A7s.

Kennismaken met deze fantastische camera?


Verhalen zoals deze:

Reviews
Klant review | Sony FE 16-35mm f/2.8 GM
Lees meer
Reviews
AUTHENTIEK MADEIRA GEVANGEN MET DEZE TWEE LENZENDe aankoop van lenzen en ander fotomateriaal kan al snel hoog oplopen. Met een deftige setup zit je al snel boven de 5.000 EUR. Huren van materiaal kan dus een oplossing...
18-03-2024
Door Stefan Desaeyere
Content creators en vloggers opgelet! | Sony ZV-E1 Review
Lees meer
Reviews
(Ga voor de actievoorwaarden van de Sony ZV-E1 naar de onderkant van dit artikel)De ultieme (vlog)camera voor content creators is hier! De Sony ZV-E1 Mirrorless Camera (E-mount) in een stijlvolle zwarte uitvoering is ontworpen als een...
28-06-2023
Door Budgetcam

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!