LET OP: Onze vestiging in Utrecht is verhuisd naar de Parijsboulevard 4. Let hierop bij het ophalen en retourneren van je reservering!

Behind the scenes | Just act normal

14-12-2022 Door Budgetcam Behind the scenes
Behind the Scene
Behind the Scene

Na bij vele internationale fashion sets mee te mogen lopen was het tijd om vanaf de schets zelf een fashion portret neer te zetten. Een uitdagende klus voor jonge makers, maar we zijn maar al te blij met het eindresultaat. Dankzij de apparatuur van Budgetcam hebben we ons beoogde resultaat kunnen behalen en enorm veel kunnen leren.

Ons plan was om met 2 modellen door middel van een verhaal te laten zien hoe je jezelf kan profileren met je kleding. Hiermee durven zijn wie je echt bent en niet het perfecte poppetje proberen te zijn. Om het juiste gevoel weer te geven vinden we het altijd prettig om met veel kleur te werken. Met de veelzijdigheid van de Aputure Nova P300c RGB LED Panel was dit eenvoudig te realiseren. In de witte studio waar wij deze shoot hebben gedraaid hebben de lampen onze hele set kunnen vullen met de juiste kleuren licht. 

Behind the Scene
Behind the Scene

Bij fashion vinden we het ook erg belangrijk om elegantie vast te leggen. Dit betekend weinig gestuiterde shots en alles zo strak mogelijk proberen vast te leggen. Om dit te kunnen bereiken hebben we gekozen om met de Prosup Laptop Dolly en de hiervoor bestemde tracks te werken.  

Behind the Scene
Behind the Scene

Met alle andere benodigdheden zoals haspels, c-stands, lenzen en accu’s hebben we met deze apparatuur een gemakkelijke draaidag gehad. Benieuwd naar het eindresultaat? Check vooral www.brand.film. Budgetcam bedankt voor de hulp, en tot snel! 


Verhalen zoals deze:

Behind the scenes
Behind the Scenes | Coffee House
Lees meer
Behind the scenes
In deze blogpost nemen we je mee achter de schermen van de korte fictiefilm Coffee House door Thuy Nguyen. Het verhaal over trouw, liefde en de gevolgen van verslaving in de Rotterdamse onderwereld.Was dit een fotoshoot, filmopnames,...
06-11-2023
Door Budgetcam
Behind the Scenes | Wounds
Lees meer
Behind the scenes
In deze blogpost nemen we je mee achter de schermen van de onafhankelijke, korte fictiefilm “Wounds”. Het project is een samenwerking tussen Martin Alexandre (Spanje, 1992) en Jacob Brookes-Clayton VK, 1993), twee artists-in-residence...
27-06-2023
Door Budgetcam

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!