Kies een land om de prijzen en vestigingen voor jouw locatie te zien.
Kies een land om de prijzen en vestigingen voor jouw locatie te zien.

Camera apparatuur voor (hoge-) scholen en universiteiten.

12 april 2022 Door Budgetcam Overig

Studenten zijn de toekomst
Budgetcam is specialist op het gebied van samenwerken met (Hoge)scholen en universiteiten. Zo werken we samen (in Nederland) met onder andere de Hogeschool van Amsterdam, Vrije Universiteit, Hogeschool voor de Kunsten, Fontys Hogeschool, Inholland, Universiteit van Amsterdam en nog veel meer bekende opleidingen in Nederland. Wij weten dat studenten de makers van de toekomst zijn en wij willen hen graag helpen/faciliteren tijdens de ‘startfase’ van hun carrière.

Hoe doen wij dit?
Dit doen wij door 20% korting te bieden aan studenten bij het vertonen van een geldig school identiteitsbewijs. Bovendien betalen studenten geen borg bij ons. Dit verlaagt de drempel voor studenten om ‘duurdere’ apparatuur te kunnen gebruiken zonder dat borg betalen een probleem wordt.

Hogescholen die met ons samenwerken bieden wij 10% korting en extra scherpe prijzen op grote- en/of lange orders. Zo kunnen hogescholen masterclasses houden met de nieuwste apparatuur tegen een gereduceerd tarief. Ook kunnen wij de apparatuur met een bezorgservice leveren aan scholen en indien nodig ook weer ophalen. 

Bezorgservice 
Budgetcam klanten kunnen gebruik maken van onze bezorgservice voor heel Nederland.

De bezorgservice is beschikbaar van maandag t/m vrijdag. De kosten voor deze service beginnen vanaf €40 en lopen tot  €65 afhankelijk van de zone waarin jij gebruik wilt maken van deze service en binnen hoeveel dagen je order bezorgd moet worden.

Voor meer info klik hier.

Wie zijn wij?
Budgetcam is het grootste camera rental van de Benelux met 14 vestigingen in Nederland en 9 vestigingen in België. Bij Budgetcam kun je zo'n 1000 verschillende producten huren. Van compacte run and gun videocamera's zoals de Sony A7SIII, Blackmagic Pocket Cinema camera's tot aan grotere cinema camera's zoals de RED Gemini, Canon C500II & Sony FX9.

Budgetcam is een camera verhuurbedrijf die de beste service verleent aan de kerndoelgroep filmmakers / fotografen die in kleine teams werken en zich richten op online content.


Verhalen zoals deze:

Overig
Sony FX30 X Budgetcam Rental! Cinema on a budget
Lees meer
Overig
De Sony FX30!Daar is ie dan eindelijk, de Sony FX30 met deze camera maakt Sony zijn FX lijn nog completer en komt het met een hele compacte camera die de concurrentie aan het denken zet. De Sony Fx30 is de camera met dezelfde behuizing...
16 november 2022
Door Budgetcam
Nieuwe release: Canon R5C
Lees meer
Overig
De nieuwe cine camera van Canon is er: De EOS R5 C. Met de R5C brengt Canon een geheel nieuwe ervaring voor hybrid shooters. Het is een cinema camera uit de C serie van Canon. Om de release van deze camera te vieren krijg je 50% korting...
31 maart 2022
Door Budgetcam

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!