LET OP: Op zondag 19 en maandag 20 mei zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren. Boek tijdig je reservering in voor en na deze data.

Camera apparatuur voor (hoge-) scholen en universiteiten.

12-04-2022 Door Budgetcam Overig

Studenten zijn de toekomst
Budgetcam is specialist op het gebied van samenwerken met (Hoge)scholen en universiteiten. Zo werken we samen (in Nederland) met onder andere de Hogeschool van Amsterdam, Vrije Universiteit, Hogeschool voor de Kunsten, Fontys Hogeschool, Inholland, Universiteit van Amsterdam en nog veel meer bekende opleidingen in Nederland. Wij weten dat studenten de makers van de toekomst zijn en wij willen hen graag helpen/faciliteren tijdens de ‘startfase’ van hun carrière.

Hoe doen wij dit?
Dit doen wij door 20% korting te bieden aan studenten bij het vertonen van een geldig school identiteitsbewijs. Dit verlaagt de drempel voor studenten om ‘duurdere’ apparatuur te kunnen gebruiken zonder dat borg betalen een probleem wordt.

Hogescholen die met ons samenwerken bieden wij 10% korting en extra scherpe prijzen op grote- en/of lange orders. Zo kunnen hogescholen masterclasses houden met de nieuwste apparatuur tegen een gereduceerd tarief. Ook kunnen wij de apparatuur met een bezorgservice leveren aan scholen en indien nodig ook weer ophalen. 

Bezorgservice 
Budgetcam klanten kunnen gebruik maken van onze bezorgservice voor heel Nederland.

De bezorgservice is beschikbaar van maandag t/m vrijdag. De kosten voor deze service beginnen vanaf €40 en lopen tot  €65 afhankelijk van de zone waarin jij gebruik wilt maken van deze service en binnen hoeveel dagen je order bezorgd moet worden.

Voor meer info klik hier.

Wie zijn wij?
Budgetcam is het grootste camera rental van de Benelux met 14 vestigingen in Nederland en 9 vestigingen in België. Bij Budgetcam kun je zo'n 1000 verschillende producten huren. Van compacte run and gun videocamera's zoals de Sony A7SIII, Blackmagic Pocket Cinema camera's tot aan grotere cinema camera's zoals de RED Gemini, Canon C500II & Sony FX9.

Budgetcam is een camera verhuurbedrijf die de beste service verleent aan de kerndoelgroep filmmakers / fotografen die in kleine teams werken en zich richten op online content.


Verhalen zoals deze:

Overig
Mirrorless vs Spiegelreflex
Lees meer
Overig
Mirrorless camera’s: de toekomst van fotografie en video?Mirrorless camera's (ook wel systeemcamera’s genoemd) en spiegelreflexcamera's (ook wel DSLR’s genoemd) zijn twee populaire soorten camera's voor fotografie en video. Maar wat zijn...
07-03-2024
Door Budgetcam
Recap | MPN Fotovakbeurs
Lees meer
Overig
Afgelopen week waren wij, voor de eerste keer, te vinden op de MPN Fotovakbeurs in de Brabanthallen. Dé vakbeurs voor professionele fotografen. Een plek waar Budgetcam natuurlijk niet mag ontbreken. Hier stonden wij samen met Kamera...
05-04-2023
Door Budgetcam

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!