Kies een land om de prijzen en vestigingen voor jouw locatie te zien.
Kies een land om de prijzen en vestigingen voor jouw locatie te zien.

Over Budgetcam

Een step-up in Grip!

11 juni 2021 Door Budgetcam Overig

Zoals jullie misschien al weten, hebben wij recent een aantal mooie high-end lampen aan ons assortiment toegevoegd. Zo hebben wij nu de Arri Orbiter, Arri Skypanel S60-C, Digital Sputnik DS-1 en Aladdin FABRIC-LITE 35 in de verhuur.

Om het maximale uit deze lampen te halen hebben wij ook flink uitgebreid op het gebied van Grip. Naast onze reguliere Manfrotto statieven en C-stands, verhuren wij nu ook Combo stands. De Kupo Push Up combo Stand, Kupo Combo Roller Stand en Kupo Lowboy Combo Stand. Met deze statieven kun je moeiteloos zware lampen zoals de Orbiter, Skypanel en Ledgo G260 ondersteunen. Bovendien heb je veel bewegingsvrijheid met de Kupo Combo Roller Stand, ideaal voor op locatie.

Naast heavy-duty statieven hebben wij ons assortiment ook uitgebreid met een Baby Nail-On Wall Plate, Cardellini Center Jaw en Grip Head - Lollipop. De Baby Nail-On Wall Plate en Cardellini Center Jaw zijn beiden geschikte oplossingen voor het plaatsen van licht of accessoires op moeilijk bereikbare plekken. Zo kun je bijvoorbeeld met de Cardellini clamp een lamp bevestigen aan buizen, leidingen of draagbalken. Ten slotte kun je met de Grip Head - Lollipop eenvoudig een combo stand ombouwen tot een overhead licht set-up en kun je non Junior Pin lampen (Aputure C300DII) toch bevestigen.

Met deze uitbreidingen willen wij meer bieden aan onze snel ontwikkelende klanten. Om de uitbreiding te vieren hebben wij een leuke kortingsactie opgezet.

Vanaf 11 juni t/m 31 juli, ontvang je middels kortingscode bcgrip8142 maar liefst 25% korting op de volgende grip gear

Verhalen zoals deze: