Grootste aanbod

07-02-2023 Door Budgetcam Overig

Budgetcam heeft met 1000+ producten het grootste en nieuwste assortiment verhuurproducten van Nederland. Voor elk budget heeft Budgetcam apparatuur beschikbaar voor onze klanten. 

Zo hebben wij cine camera’s, lenzen en accessoires die binnen het high-end segment vallen. Maar ook samengestelde set’s die eenvoudig in gebruik zijn voor hobbyisten.

Voor de grotere producties wordt vaak voor de RED camera’s gekozen zoals de nieuwe RED V-Raptor, maar ook de RED Komodo als baseset of handheld set. Productiehuizen kiezen vaak voor een Sony FX9, Sony FX6 of Canon C70 en voor een krachtige lichtbron hebben wij de Aputure Light Storm 600c.

Voorbeelden van Niche producten zijn: de GFX camera’s voor bijvoorbeeld studiofotografie en de Leica M10 voor de analoog liefhebber die de voordelen wilt benutten van een digitale full-frame camera. Maar ook de Hasselblad Medium Format body’s die vaak gebruikt worden door portret fotografen. De eigenaardige probe lenzen zijn Macro lenzen die perfect zijn voor het filmen van bijzondere plekken en die een interessante “bug eye” perspectief geven. Vaak gebruikt voor product en food shots.

Voor de ‘One-Man-Band’ wordt vaak gekozen voor de de Sony A7 IV, de Panasonic S5 of GH6 in combinatie met een Ronin RS3 die de uitkomst biedt voor een flexibele set.

En voor de Vogelspotter hebben wij de volgende prachtige lenzen in onze verhuur: 100-400mm, 150-600mm lenzen met verschillende mounts, Sony FE 200-600mm, Sigma 60-600mm met een Canon EF of Nikon F mount en de fantastische Canon RF 1200mm die je ook uitstekend kan gebruiken om de Maan vast te leggen. 


Verhalen zoals deze:

Overig
Ontketen Jouw Creativiteit met GoPro
Lees meer
Overig
Ben jij een gepassioneerde videograaf of een creatieve content maker die streeft naar perfectie in zijn opnamen? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou! Op donderdag 14 en vrijdag 15 september krijg je bij GoPro de unieke kans om je...
07-09-2023
Door Budgetcam x GoPro
Recap | MPN Fotovakbeurs
Lees meer
Overig
Afgelopen week waren wij, voor de eerste keer, te vinden op de MPN Fotovakbeurs in de Brabanthallen. Dé vakbeurs voor professionele fotografen. Een plek waar Budgetcam natuurlijk niet mag ontbreken. Hier stonden wij samen met Kamera...
05-04-2023
Door Budgetcam

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!