Kamera Express rental opent in vijf Belgische steden

30-03-2021 Door Kamera Express rental Overig

Amsterdam (NL), 21 maart 2021 – Kamera Express, dé leidende foto en videospecialist van Europa zal in samenwerking met Budgetcam, onder de naam Kamera Express rental in vijf Belgische steden starten om video- en foto-apparatuur te verhuren. 

In de Kamera Express superstores in Antwerpen, Dilbeek, Gent, Brussel Evere en Turnhout start Kamera Express rental  met de nieuwe service: verhuur van foto- en videocamera's. Hier wordt hetzelfde uitgebreide assortiment aangeboden dat Budgetcam in Nederland heeft. Denk hierbij aan compacte run and gun videocamera’s zoals de Sony A7S III, Blackmagic pocket cinema camera’s tot aan grotere cinema camera's zoals de Red Gemini, Canon C500 II, etc. Natuurlijk kunnen huidige Budgetcam klanten ook bij Kamera Express rental terecht om apparatuur te huren, of te retourneren. 

Kamera Express en Budgetcam slaan de handen ineen

Kamera Express en Budgetcam werken samen om de nieuwe BVBA Kamera Express rental neer te zetten in België. Zo zet Kamera Express alle Belgische vestigingen in, om vervolgens het volledige Budgetcam assortiment en verhuursysteem daar te implementeren.

Maurits Dekker, algemeen directeur van Budgetcam: ‘Eindelijk kunnen we onze Belgische klanten bieden waar ze al jaren om vragen; een vestiging in België. Wij geloven dat de toegankelijke marktleiders formule van Budgetcam aansluit op de behoefte van moderne Belgische beeldmakers. De samenwerking met Kamera Express zorgt er voor dat we de verhuur service meteen kunnen aanbieden in 5 winkels en natuurlijk via de webshop van Kamera Express rental. 

Over Kamera Express (www.kamera-express.nl)

Kamera Express, gevestigd in Capelle aan den IJssel (Nederland), is dé leidende foto- en videospecialist van Europa. Het platform omvat informatie, producten, services en community diensten die via alle relevante kanalen in contact staan met de foto- en video hobbyist en professional. Het platform omvat onder meer webshops en 24 fysieke winkels in 10 Europese landen.

Over Budgetcam (www.budgetcam.nl)

Budgetcam, gevestigd in Amsterdam (Nederland), is het grootste camera rental bedrijf van de Benelux. Budgetcam heeft 16 stores en meer dan 800 producten die te huur worden aangeboden.  

Budgetcam is een camera verhuurbedrijf die de beste service verleent aan de kerndoelgroep filmmakers / fotografen die werken in kleine teams en zich richten op online content.

Locaties waar Kamera Express rental te vinden is

Superstore antwerpen

Superstore Evere

Superstore Turnhout

Superstore Dilbeek

Superstore Gent













Verhalen zoals deze:

Overig
Mirrorless vs Spiegelreflex
Lees meer
Overig
Mirrorless camera’s: de toekomst van fotografie en video?Mirrorless camera's (ook wel systeemcamera’s genoemd) en spiegelreflexcamera's (ook wel DSLR’s genoemd) zijn twee populaire soorten camera's voor fotografie en video. Maar wat zijn...
Recap | MPN Fotovakbeurs
Lees meer
Overig
Afgelopen week waren wij, voor de eerste keer, te vinden op de MPN Fotovakbeurs in de Brabanthallen. Dé vakbeurs voor professionele fotografen. Een plek waar Budgetcam natuurlijk niet mag ontbreken. Hier stonden wij samen met Kamera...
05-04-2023
Door Budgetcam

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!