Kies een land om de prijzen en vestigingen voor jouw locatie te zien.
Kies een land om de prijzen en vestigingen voor jouw locatie te zien.

Rotterdam centrum & Capelle worden shop in shops

19 oktober 2021 Door Budgetcam Overig

Budgetcam Rotterdam Centrum en Budgetcam Capelle aan den IJssel zijn omgezet van pick up points naar shop in shops, zodat we nog betere service kunnen verlenen aan onze klanten. Dus wat betekent dit voor jou?:

  • Eigen voorraad op locatie (dus last minute wijzigingen zijn mogelijk)
  • Eigen Budgetcam personeel aan de balie (met veel expertise)
  • Je kan korter van tevoren een bestelling plaatsen voor deze locaties


Adressen locaties:

Rotterdam centrum

Admiraliteitsstraat 8,

3063 EK Rotterdam

Capelle aan den IJssel

Rietbaan5,

2908 LP Capelle aan den IJssel

Budgetcam heeft 3 soorten vestigingen: Concept Stores, Shop In Shops en Pick Up Points.

Concept store

De Concept Stores zijn standalone vestigingen van Budgetcam waar de lifestyle van de klant centraal staat. Op deze vestigingen beschikken we over uitgebreidere testfaciliteiten, een grotere voorraad en uitgebreide servicemogelijkheden.

Shop In Shop

Een Shop In Shop is een Budgetcam vestiging in een Kamera Express winkel. In een Shop In Shop werken Budgetcam medewerkers in de herkenbare Budgetcam omgeving met bijna alle gemakken en het ervaren personeel dat je gewend bent van de concept stores.

Pick Up Point

Een Pick Up Point is een Budgetcam pick up & return locatie in een Kamera Express winkel. In een Pick Up Point wordt de apparatuur uitgegeven door Kamera Express medewerkers. Er is geen eigen voorraad. Dat betekent dat je je reservering iets verder vooruit moet boeken. Ons boekingssysteem toont je de mogelijkheden wanneer je je reservering finaliseert op de website. In een Pick Up Point zijn last minute wijzigingen in je reservering niet mogelijk. 


Verhalen zoals deze:

Overig
Sony FX30 X Budgetcam Rental! Cinema on a budget
Lees meer
Overig
De Sony FX30!Daar is ie dan eindelijk, de Sony FX30 met deze camera maakt Sony zijn FX lijn nog completer en komt het met een hele compacte camera die de concurrentie aan het denken zet. De Sony Fx30 is de camera met dezelfde behuizing...
16 november 2022
Door Budgetcam
Camera apparatuur voor (hoge-) scholen en universiteiten.
Lees meer
Overig
Studenten zijn de toekomstBudgetcam is specialist op het gebied van samenwerken met (Hoge)scholen en universiteiten. Zo werken we samen (in Nederland) met onder andere de Hogeschool van Amsterdam, Vrije Universiteit, Hogeschool voor de...
12 april 2022
Door Budgetcam

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!