Bestel op tijd, zodat we je de beste service kunnen bieden in verband met de grote vraag naar onze apparatuur.

Behind the Scenes | Nooit meer terug

05-05-2023 Door Budgetcam Behind the scenes

Voor deze Behind the Scenes Blogpost nemen je mee achter de schermen bij de opnames van de afstudeerfilm van Dominique Westphal: “Nooit meer terug”. 

In deze film verteld Dominique haar eigen verhaal over een moment in haar leven waarin zij zichzelf verloor in een verslaving. Dit verhaal laat zij ook zien vanuit haar eigen ervaring. In de film presenteren 2 karakters Dominique. Het ene karakter is Do 14 jaar geleden (10 jaar oud) en het andere karakter is Do 4 jaar geleden (20 jaar oud). Het jongere personage staat symbool; voor het stemmetje in je hoofd, je innerlijke kind en je onderbuikgevoel dat je ergens altijd probeert te beschermen. 

Terwijl Do van 4 jaar geleden zich steeds dieper en dieper lijkt te verliezen, probeert haar innerlijke kinderstemmetje (Do van 10 jaar geleden) haar te redden. Dit probeert zij door Do van 4 jaar geleden echt weer naar zichzelf te laten kijken. 

Dominique verteld dit verhaal in de vorm van een film/videoclip zonder dialoog, waardoor het gebruik van verschillende stijlelementen op visueel gebied erg belangrijk is. 

De Sirui Jupiter Cine Prime Set heeft voor de juiste look and feel gezorgd in de shots. Hiermee was het mogelijk om dicht op de huid kruipen van de personages waardoor het spel nog voelbaarder werd. 

Ook hielp de combinatie van de Easy rig en de Shoulder rig ontzettend goed mee om de juiste camera movements en flow in de film te brengen. 

Voor de dromerige look over de beelden hebben zij de Tiffen filterset gebruikt. 

En natuurlijk moet het hele zaakje lang genoeg kunnen blijven rollen dus is hiervoor is gebruik gemaakt van een V-mount accu.

Omdat de film opgestuurd wordt naar filmfestivals, laat het resultaat nog even op zich wachten. En door de Behind de Scenes beelden kijken wij uit naar het eindwerk!


Verhalen zoals deze:

Behind the scenes
Behind the Scenes | Coffee House
Lees meer
Behind the scenes
In deze blogpost nemen we je mee achter de schermen van de korte fictiefilm Coffee House door Thuy Nguyen. Het verhaal over trouw, liefde en de gevolgen van verslaving in de Rotterdamse onderwereld.Was dit een fotoshoot, filmopnames,...
06-11-2023
Door Budgetcam
Behind the Scenes | Wounds
Lees meer
Behind the scenes
In deze blogpost nemen we je mee achter de schermen van de onafhankelijke, korte fictiefilm “Wounds”. Het project is een samenwerking tussen Martin Alexandre (Spanje, 1992) en Jacob Brookes-Clayton VK, 1993), twee...
27-06-2023
Door Budgetcam

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!