Ontketen Jouw Creativiteit met GoPro

07-09-2023 By Budgetcam x GoPro Other

Ben jij een gepassioneerde videograaf of een creatieve content maker die streeft naar perfectie in zijn opnamen? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou! Op donderdag 14 en vrijdag 15 september krijg je bij GoPro de unieke kans om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. In verband met de lancering van de nieuwste GoPro verwelkomt GoPro een ervaren GoPro Trainer, Teo Colombo, die al zijn geheimen zal onthullen over het creëren van verbluffende foto’s en video's met GoPro en zijn accessoires.

Innovatieve Technieken Ontdekken

Deze training bied je een diepgaande kennismaking met innovatieve GoPro technieken en praktijken. 's Ochtends duik je in een boeiend theoretisch programma dat je een dieper inzicht geeft in de mogelijkheden van GoPro-camera's. Na een goed verzorgde lunch ga je hands-on aan de slag met de allernieuwste GoPro-camera's en de Quick app. Je zult versteld staan van hoe snel je je nieuwe kennis in de praktijk kunt brengen!

Creëer Jouw Eigen Meesterwerk met GoPro

Maar dat is nog niet alles. Het hoogtepunt van deze training is jouw kans om je eigen meesterwerk te creëren. Je gaat aan de slag om een video te maken die jouw creatieve visie vastlegt. En het beste gedeelte? Jouw video wordt beoordeeld door experts. De meest indrukwekkende creatie wordt beloond met de allernieuwste GoPro Hero 12 Black en een royaal bedrag aan accessoires, zodat je jouw videografie nog verder kunt perfectioneren.

Meld je aan!

Wees er snel bij, want er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar per dag. Wil jij leren hoe je het maximale uit je GoPro en accessoires haalt? Wacht dan niet langer en meld je aan voor dit onmisbare event! Aanmelden kan tot en met 12 september door een e-mail te sturen naar dennis.cup@response-nordic.eu. Geef hierbij aan welke dag je wilt komen, je leeftijd, telefoonnummer en social media.

Wat: GoPro Creator Days
Wanneer: donderdag 14 of vrijdag 15 september
Tijd: van 10:00 tot 16:00 (incl. lunch) 
Waar: GoPro Pop-up Store - Utrecht Centraal Station

Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar en ervaring met of het bezitten van je eigen GoPro is niet noodzakelijk.

Laat deze kans om je creatieve videografie naar een hoger niveau te tillen niet aan je voorbijgaan. Doe mee aan dit inspirerende evenement en dompel jezelf onder in de wereld van GoPro!

Bekijk hier het actuele aanbod van GoPro producten bij Budgetcam.


Stories like this one:

Other
Mirrorless vs DSLR
Read more
Other
Mirrorless cameras: the future of photography and video?Mirrorless cameras (also called system cameras) and SLRs (also called DSLRs) are two popular types of cameras for photography and video. But what are the main differences and...
Recap | MPN Fotovakbeurs
Read more
Other
Afgelopen week waren wij, voor de eerste keer, te vinden op de MPN Fotovakbeurs in de Brabanthallen. Dé vakbeurs voor professionele fotografen. Een plek waar Budgetcam natuurlijk niet mag ontbreken. Hier stonden wij samen met Kamera...
05-04-2023
By Budgetcam

Stay informed of all discount promotions

Sign up for our newsletter and stay informed