Uitgelicht: No Dutch No Glory

03-05-2016 By No Dutch No Glory Other

No Dutch No Glory is een team van getalenteerde creatieven en developers, gespecialiseerd in creatie, productie en strategie. We vroegen Ruben Duipmans naar het verhaal achter dit Amsterdamse bedrijf:

Ongeveer twee jaar geleden zijn we gestart met No Dutch No Glory. Een aantal mensen bij elkaar gebracht door gezamenlijke inspiratie, dromen en doelen. De dromen die we hebben zorgen ervoor dat we bij elk project weer in het diepe springen. Telkens een stapje verder. 

Wij raken geïnspireerd door reizen. Mensen, culturen en zoveel mogelijk meemaken in die paar dagen dat we het land uit zijn. Het geeft ons energie. Achter een camera kan je je verschuilen, maar het opent ook akelig veel deuren. We komen daardoor op plekken waar we anders nooit zouden zijn beland.Zoveel als dat we van het beeld houden, houden we ook van de spullen waarmee we de beelden maken. Voor elk project zijn er andere benodigdheden. Sommige spullen hebben wij zelf, en project-specifieke-gear huren wij bij Budgetcam.

Wat we doen is content maken. Of het een fotoprint, online commercial of een 360 graden video is. Er zijn nu veel ontwikkelingen op het technische vlak, erg interessante tijden dus!

Maar naast dat er in de tassen en koffers technische snufjes en camera’s zitten, hangen er altijd een paar camera’s met een rolletje film om onze nek.  Om vast te leggen wat we meemaken. Voor onszelf. Voor anderen.  Er gebeurt zo absurd veel in een maand. En het vastleggen en later terugkijken is de enige manier om grip te houden, om niet te vergeten dat we precies dat aan het doen zijn wat we het allerliefste doen. 

Meer info over No Dutch No Glory vind je op hun website: www.nodutchnoglory.nl 


Stories like this one:

Other
Mirrorless vs DSLR
Read more
Other
Mirrorless cameras: the future of photography and video?Mirrorless cameras (also called system cameras) and SLRs (also called DSLRs) are two popular types of cameras for photography and video. But what are the main differences and...
07-03-2024
By Budgetcam
Recap | MPN Fotovakbeurs
Read more
Other
Afgelopen week waren wij, voor de eerste keer, te vinden op de MPN Fotovakbeurs in de Brabanthallen. Dé vakbeurs voor professionele fotografen. Een plek waar Budgetcam natuurlijk niet mag ontbreken. Hier stonden wij samen met Kamera...
05-04-2023
By Budgetcam

Stay informed of all discount promotions

Sign up for our newsletter and stay informed