Uitgelicht: VDK Studio

25-01-2016 By Bas van de Kamp Other

Bas van de Kamp is oprichter van VDK Studio, een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in online video’s. Dit is zijn verhaal:

Afgelopen jaren hebben we hard aan de weg getimmerd om fantastische videoprojecten te realiseren. Elke klant en video is uniek en heeft een andere aanpak nodig. Een aantal mooie projecten van afgelopen jaar zijn bijvoorbeeld de promotie van de nieuwe dikke Van Dale:

Gedraaid met de Sony A7S met Shogun in ProRes 4K, Carl Zeiss lenzen setRonin-M en Konova Slider, Ikan 576 led panels


Naast deze projecten geeft onze showreel je in 1.5 minuut een mooi beeld van veel projecten waar wij in 2015 aan hebben gewerkt. 

In 2016 richten wij ons op het produceren van nog meer videocontent. De combinatie van werken voor eindklanten en mediabureau’s geeft ons de ruimte om te groeien in kwaliteit en kwantiteit. Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar de beste freelancers en partners waar we mee kunnen samenwerken. Ben je cameraman of -vrouw, editor, animator, drone operator, producer of spreek je voice-overs in, stuur een e-mail naar info@vdkstudio.nl met je portfolio als je het leuk lijkt om met VDK studio samen te werken.

Bekijk hier de favoriete gearlijst van Bas.


Stories like this one:

Other
Mirrorless vs DSLR
Read more
Other
Mirrorless cameras: the future of photography and video?Mirrorless cameras (also called system cameras) and SLRs (also called DSLRs) are two popular types of cameras for photography and video. But what are the main differences and...
07-03-2024
By Budgetcam
Recap | MPN Fotovakbeurs
Read more
Other
Afgelopen week waren wij, voor de eerste keer, te vinden op de MPN Fotovakbeurs in de Brabanthallen. Dé vakbeurs voor professionele fotografen. Een plek waar Budgetcam natuurlijk niet mag ontbreken. Hier stonden wij samen met Kamera...
05-04-2023
By Budgetcam

Stay informed of all discount promotions

Sign up for our newsletter and stay informed