Behind the Scenes | Down 4 Life

20-02-2023 By Budgetcam Behind the scenes

In deze behind the scenes nemen we je mee achter de schermen van de Music Video van Down 4 Life. Voor dit nummer is een music video gemaakt waar een shortfilm doorheen loopt als verhaallijn. 

De shortfilm verteld het verhaal van Nieloefaar en Dioni. Zij zijn een stelletje waarvan de families niet helemaal achter hun relatie staan. Hun culturen zouden hiervoor teveel van elkaar verschillen. Toch geven de twee elkaar niet zomaar op en blijven ze elkaar in het geheim ontmoeten.

Door de hoeveelheid locaties en de snelheid waarmee er van locatie gewisseld moest worden, is er gekozen voor een zo compact mogelijke set up. Alles is gedraaid op een easyrig met daarbij een Ronin RS3 en Tilta Advanced Ring Grip. Hiermee was het toch mogelijk om steady shots te draaien zonder constant van set up te wisselen.

Het resultaat vind je onderaan het artikel!

Voor de shortfilm zijn onder andere de volgende items gebruikt:

Crew:

Production by Rosefeuilles

Script written by: Rans Martina 

DOP: Jerliena Roosblad 

1AC/Focus puller: Sophie Bon 

Gaffer: Rosefeuilles

Producers: Jerliena Roosblad & Dioni 

Set dresser: Suzette Silvy

Best boy: Doon Fitzgerald

Runner: Stijn 

Grading: dekleurcolors 

Photography: Joyce van Doorn

Choreo: Reis Fernando


Stories like this one:

Behind the scenes
Behind the Scenes | Coffee House
Read more
Behind the scenes
In deze blogpost nemen we je mee achter de schermen van de korte fictiefilm Coffee House door Thuy Nguyen. Het verhaal over trouw, liefde en de gevolgen van verslaving in de Rotterdamse onderwereld.Was dit een fotoshoot, filmopnames,...
06-11-2023
By Budgetcam
Behind the Scenes | Wounds
Read more
Behind the scenes
In this blog post, we take you behind the scenes of the independent, short fiction film "Wounds". The project is a collaboration between Martin Alexandre (Spain, 1992) and Jacob Brookes-Clayton UK, 1993), two artists-in-residence at WOW...
27-06-2023
By Budgetcam

Stay informed of all discount promotions

Sign up for our newsletter and stay informed